Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med kakel och klinkers i Sundsvall

Att sätta kakel och klinkers i badrummet är mer regel än undantag nu för tiden. Det kostar mer jämfört med våtrumstapeter men det blir snyggare med kakel och klinkers och ger badrummet en lyxig känsla. Trenden för 2010 visar att det är mycket populärt att välja större plattor och ofta i lite mörkare färger som svart och grått. Det har även blivit populärare med blank finish på kaklet. Det är viktigt att ha rätt kunskap för att kunna sätta kakel och klinkers själv i badrummet. Det allra viktigaste i badrummet är att ha en godkänd fuktspärr och många vill också ha golvvärme vilket också kräver certifierade hantverkare för att lägga. Byte av kakel och klinkers är ofta en av de större projekten i en badrumsrenovering och de flesta väljer att lägga ut jobbet på en duktigt hantverkare.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Agenda Golv och Entreprenad AB

Adress: Nygatan 45, SUNDSVALL
Telefon: 060124490

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Swedish Mid Track Consulting AB

Adress: Trafikgatan 3 A, SUNDSVALL
Telefon: 060174611

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Hus & Nyproduktion i Sundsvall Entreprenad AB

Adress: Kolvägen 6, SUNDSVALL
Telefon: 060120125

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Rivning av kakel. Uppsättning av väggmata och golv i ett litet badrum som är på 2. 5m2. Eventuellt uppsättning av gipskivor.

  Sundsvall
 • Badrumsrenovering

  Behöver få hjälp med inläggning av våtrumsmatta golv och vägg. Väggarna behöver nog slipas en del eftersom det finns pappersrester från den tidigare våtrumstapeten. Skulle tro att det behövs lite flytspackel på golvet också för att få till lutningen tilll golvbrunnen.

  Sundsvall
 • Badrumsrenovering

  Befintligt badrum på ca 4 m² ska tas bort och på en yta av ca 6 m² så vill vi ha in ett nytt badrum och en liten gästtoalett. Samtlig inredning behöver bytas ut och vi tänker oss kakel klinker och golvvärme.

  Sundsvall
 • Badrumsrenovering

  Hej Jag vill renovera ett badrum samt en tvättstuga och ett förråd. Jag vill slå ihop de så att det bli ett stort badrum och tvättstuga.

  Sundsvall
 • Badrumsrenovering

  Helrenovering av badrum inkl. byte av avlopp.

  Sundsvall
 • Badrumsrenovering

  Ett badrum lägenhet kanske 7 kvm?Idag matta runt om. Är renoverat för 25 år sedan i gott skick förutom en liten vattenskada vid golvbrunn.

  Sundsvall
 • Badrumsrenovering

  Rivs bef kakel och bef plastmatta i badrum. Mått B=1900mm, L=1600mm, H=2470mm. Samt nytt kakel och nyt klinker.

  Sundsvall

Kommuninformation

Sundsvalls kommun liggeri Medelpad och är den fjortonde största kommunen i Sverige med sina knappt 95000 invånare. I Sundsvall öppnades Sveriges första casino 1991. I kommunens västra del finns det mycket skog medans östra delen är kust. Näringslivet är väl differentierat där de största näringarna är skogs och träindustri.