Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med kakel och klinkers i Malmö

Att sätta kakel och klinkers i badrummet är mer regel än undantag nu för tiden. Det kostar mer jämfört med våtrumstapeter men det blir snyggare med kakel och klinkers och ger badrummet en lyxig känsla. Trenden för 2010 visar att det är mycket populärt att välja större plattor och ofta i lite mörkare färger som svart och grått. Det har även blivit populärare med blank finish på kaklet. Det är viktigt att ha rätt kunskap för att kunna sätta kakel och klinkers själv i badrummet. Det allra viktigaste i badrummet är att ha en godkänd fuktspärr och många vill också ha golvvärme vilket också kräver certifierade hantverkare för att lägga. Byte av kakel och klinkers är ofta en av de större projekten i en badrumsrenovering och de flesta väljer att lägga ut jobbet på en duktigt hantverkare.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i Oktober 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Det är en sprucken kakelplatta i badrummet som behöver bytas ut, plattan sitter där väggen möter golvet så det finns en risk att vattnet rinner ut och vidare genom väggen.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Utrivet duschutrymme på ca 1 kvm behöver återställas. Arbetet omfattar bland annat byte/flytt av golvbrunn, återställande av tätskikt och ytskikt i golv och väggar.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Vill byta gjutjärnsbrunn i dusch mot plastbrunn. Vill även byta plastmatta i dusch ca 1x2 m, evt i hela badrummet,då ca 3x3 m. Vill gärna ha samarbete mellan då vvs-are och golvläggare.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  1) Bredda dörröppningen in till badrummet, montera ny bredare dörr (kräver våtrumsbehörighet då en rad väggkakel ska tas bort). Montera ny badrumströskel, rullstolsvänlig. 2) Montera ner duschvägg (en halv, som är väggmonterad) 3) förkorta tvättbänk och montera ner ett vägghängt skåp 4) Ta bort garderober i ett sovrum och del av innerväggen bakom dessa (130 cm lång vägg) och lägga ny tröskel.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Renovering badrum:- Ny brunn och nya utanpåliggande rör - Montering vattenburen handdukstorkare - Montering WC - Montering tvättställ - Montering badkars och blandare - Proppning och avstängning

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Jag vill lägga laminatgolv i köket

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Plattsättare att kolla om vi har fukt i badrummet

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.