Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med kakel och klinkers i Malmö

Att sätta kakel och klinkers i badrummet är mer regel än undantag nu för tiden. Det kostar mer jämfört med våtrumstapeter men det blir snyggare med kakel och klinkers och ger badrummet en lyxig känsla. Trenden för 2010 visar att det är mycket populärt att välja större plattor och ofta i lite mörkare färger som svart och grått. Det har även blivit populärare med blank finish på kaklet. Det är viktigt att ha rätt kunskap för att kunna sätta kakel och klinkers själv i badrummet. Det allra viktigaste i badrummet är att ha en godkänd fuktspärr och många vill också ha golvvärme vilket också kräver certifierade hantverkare för att lägga. Byte av kakel och klinkers är ofta en av de större projekten i en badrumsrenovering och de flesta väljer att lägga ut jobbet på en duktigt hantverkare.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 034 förfrågningar i Juli 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hej! , jag bara undrar vad det kostar att få hjälp med ett kalk problem om ni sysslar med sådant på en duschkabin där flera vanliga medel med stålull inte har fungerat och det har varit kalk på duschkabinen i ca ett år som inte tagits hand om på bra sätt så det är svårt att få bort det med vanliga medel osv. Kanske finns någon maskin för svårare problem?.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Kakla om endast dusch delen av badrummet, sätta upp duschväggar. Är det möjligt att kakla om endast delar av våtutrymme som i vårt fall är dusch delen?Vi har ett stort badrum där några kakel har fått sprickor i duschen.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Jag behöver byta ut trasiga klinkers i badrumsgolvet.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Sätta våtrumssmatta i tvättstuga golv och vägg rums storlek ca 20 kvm

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Renovering av litet badrum 120x130 utan dedikerad duschyta (duscharmatur installerad i efterhand). Ny toalett och nytt tvättställ behövs. Nytt kakel (eller liknande alternativ) då plattor håller på att lossna.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Vi renoverar vårt badrum på 5m2 och behöver hjälp av våtrumsbehörig firma för att lägga tätskiktet. El och VVS är redan på plats av andra auktoriserade firmor.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Duschbländeren er gået i sønder. Skal kigges på. Man kan ikke skrue op eller ned for varmen.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.