Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att sätta kakel och klinkers i Stockholm

Att sätta kakel och klinkers i badrummet är mer regel än undantag nu för tiden. Det kostar mer jämfört med våtrumstapeter men det blir snyggare med kakel och klinkers och ger badrummet en lyxig känsla. Trenden för 2010 visar att det är mycket populärt att välja större plattor och ofta i lite mörkare färger som svart och grått. Det har även blivit populärare med blank finish på kaklet. Det är viktigt att ha rätt kunskap för att kunna sätta kakel och klinkers själv i badrummet. Det allra viktigaste i badrummet är att ha en godkänd fuktspärr och många vill också ha golvvärme vilket också kräver certifierade hantverkare för att lägga. Byte av kakel och klinkers är ofta en av de större projekten i en badrumsrenovering och de flesta väljer att lägga ut jobbet på en duktigt hantverkare.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Byte av ett tvättställ och byte av wc-stol Lossa den gamla tvättstället från kommod, anpassa avloppsröret som sitter på ena sidan i det gamla, men ska sitta i mitten på det nya. Montera in ett nytt tvättställ på kommoden. Lossa den gamla wc-stolen och montera in den nya.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Laga sprucket kakel som gick sönder när badrumsskåp avlägsnades. . 7 plattor på en yta under 1m2.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Badrum5 m2 kakelplattor på vägg och golv

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej, jag är i behov av en plattsättare för att kakla om en mindre vägg i badrum (där en del kakel spruckit). Obs, ej direkt vid våtutrymme, utan en vägg en bit vid sidan om handfat, kommod. Vill även ha hjälp med ny fog runt inbyggt badkar.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej, har en badrumsspegel med inbyggd belysning som behöver anslutas, kablarna från vägg från gamla spegelskåpet är för korta

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Totalrenovering i villa av ett badrum i entréplan på 3,7 kvm. Helkaklat, golvärme, vägghängd toa med lådan med tanken ”utanför” väggen, duschvägg golv till tak, Unidrain golvbrunn, kommod, spegel, nytt tak med spottar, spegel, två lodräta handduksvärmare.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Lägga klinkers på balkong

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.