Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med kakel och klinkers i Stockholm

Att sätta kakel och klinkers i badrummet är mer regel än undantag nu för tiden. Det kostar mer jämfört med våtrumstapeter men det blir snyggare med kakel och klinkers och ger badrummet en lyxig känsla. Trenden för 2010 visar att det är mycket populärt att välja större plattor och ofta i lite mörkare färger som svart och grått. Det har även blivit populärare med blank finish på kaklet. Det är viktigt att ha rätt kunskap för att kunna sätta kakel och klinkers själv i badrummet. Det allra viktigaste i badrummet är att ha en godkänd fuktspärr och många vill också ha golvvärme vilket också kräver certifierade hantverkare för att lägga. Byte av kakel och klinkers är ofta en av de större projekten i en badrumsrenovering och de flesta väljer att lägga ut jobbet på en duktigt hantverkare.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Ska bygga ett soffbord av marmor inspirerade klinkerplattor. Önskar er hjälp med att kapa dessa plattor samt slipa hörnen i 45 grader. Har en "skiss" som visar hur jag tänker mig slutresultatet.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Lägga klinkers i en lokal med två rum totalt ca 40kvm

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej! Vi behöver lägga på några kakelplattor här bara. Vi var tvungna att ta bort dem då spolknappen åkte in genom väggen. .

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Montering av vikbar duschdörr i kaklat badrum. Borttagande av befintlig blandare och duschset. Kompletterande rördragning (varmvatten) och montering av ny blandare/duschset på motsatt vägg.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett badrum med 8,2 kvm golvyta som i dagsläget har en våtrumsmatta. Vi kommer riva och sätta kakel samt klinker själva men behöver hjälpa med att byta brunn och flytspackla golv, sätta tätskikt samt förbereda väggar och golv så att våran plattsättare kan kan sätta kakel och klinkers. Alltså vi kommer ha ett urrivet badrum där vi behöver hjälp med allt förutom själva platsättningen.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Behöver sätta upp kakel runt schamponerings- stol på en frisörsalong. ca 5 kvm. Har vita kakelplattor 20x20 cm

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Behöver borra ett hål (minst 10 cm) i golvet till köksskåpet där vasken och avlopp är, samt täta.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.