Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med kakel och klinkers i Stockholm

Att sätta kakel och klinkers i badrummet är mer regel än undantag nu för tiden. Det kostar mer jämfört med våtrumstapeter men det blir snyggare med kakel och klinkers och ger badrummet en lyxig känsla. Trenden för 2010 visar att det är mycket populärt att välja större plattor och ofta i lite mörkare färger som svart och grått. Det har även blivit populärare med blank finish på kaklet. Det är viktigt att ha rätt kunskap för att kunna sätta kakel och klinkers själv i badrummet. Det allra viktigaste i badrummet är att ha en godkänd fuktspärr och många vill också ha golvvärme vilket också kräver certifierade hantverkare för att lägga. Byte av kakel och klinkers är ofta en av de större projekten i en badrumsrenovering och de flesta väljer att lägga ut jobbet på en duktigt hantverkare.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Lägga 30*30klinker på ca 2 kvm i källarvåning entréhall samt i ett långsmalt rum på ca 3 kvm, med hål för handfat och toalett samt golvbrunn. Golvet är redan flytspacklat så det är endast plattsättningen som kvarstår.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Jag har ett badrum, golvet är ca 7 kvm och skall ha klinkers. Tre väggar ca 9 kvm skall ha kakel. Väggarna är klara för fix och kakel och det behövs ingen förarbetet likaså golvet är klart med flyt spackel.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej! Jag behöver hjälp med att byta en toalett och en blandare i ett WC-rum. Endast arbetet, toalett och blandare är redan införskaffade.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kakling av del av kök ovanför diskbänk mm, ytan är ca 255 x 56 cm + 60x15 cm + del av köksö 116x11 + 59x11 Kakelplattor som är 40x25 cm (dessa har vi redan) Eventuellt ta bort befintligt kakel, alternativt kakla ovanpå befintligt kakel

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Konsultation av VVS, vi kommer att bygga 2 nya badrum där vi behöver veta vart och hur vi kan dra rör

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Söker någon som kan bygga möbler till badrum. Behöver bygga ett överskåp med mått 110cm * 64,5 cm * 24,5 cm samt en kommod med mått ca 70 cm * 41 cm, båda i samma material. Tanken är att göra båda i en enkel design och i något snyggt trä.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej, Vi skulle behöva hjälp med att byta ut två kakelplattor i badrummet den ena har spruckit den andra har släppt. Badrummet renoverades för 2 år sedan, nya kakelplattor etc har vi. Vi skulle behöva hjälp denna vecka på dalagatan 23.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.