Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med kakel och klinkers i Stockholm

Att sätta kakel och klinkers i badrummet är mer regel än undantag nu för tiden. Det kostar mer jämfört med våtrumstapeter men det blir snyggare med kakel och klinkers och ger badrummet en lyxig känsla. Trenden för 2010 visar att det är mycket populärt att välja större plattor och ofta i lite mörkare färger som svart och grått. Det har även blivit populärare med blank finish på kaklet. Det är viktigt att ha rätt kunskap för att kunna sätta kakel och klinkers själv i badrummet. Det allra viktigaste i badrummet är att ha en godkänd fuktspärr och många vill också ha golvvärme vilket också kräver certifierade hantverkare för att lägga. Byte av kakel och klinkers är ofta en av de större projekten i en badrumsrenovering och de flesta väljer att lägga ut jobbet på en duktigt hantverkare.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 247 förfrågningar i November 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hej, Jag söker en plattsättare som vill se över ett problem i mitt 8 år gamla badrum. Vi har haft en felsökare på plats som har konstaterat att det är problem med fogen mellan vägg och golvplattor. Det är ett bakfall som en ränna längs väggen bort mot hörnet av badrummet där tvättmaskinen står.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Borra upp duschställ i badrummet.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Montera handukstork i badrum + eluttag

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Undrar om det är så att det går att anlita någon för att borra och sätta upp badrumsskåp, sammanlagt 4 hål. Gissningsvis kräver det någon specialborr och kunskap för att borra i fogen så vi vågar oss inte på det själva. Det är även så att vår blandare i köket sitter lite löst så vi skulle behöva hjälp att skruva fast den ordentligt.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Plattsättning liten gäst WC + mindre VVS arbete Utrymmet består av putsade stenväggar, vägghängd WC och handfat. Vatten från stam finns framdraget till WC och handfat. Arbetet som ska göras:

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Sätta upp badrumsskåp vilket kräver borrning i kakel. Skåpet 70x30. Även sätta upp en gardintakskena vilket kräver borrning i betong.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej, Jag behöver hjälp med att kakla igen springan mellan vägg och badkar på kortsidan mot blandaren och ena långsidan i samband med att vi ska sätta in ett badkar i ett badrum där vi idag har en dusch. Man behöver bygga upp med våtrumsskiva under kaklet. Badkaret kommer att vara insatt, så det är bara själva överbyggnaden av glipan med våtrumsskiva och kaklingen längs med ena kortsidan och långsidan som är aktuellt.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.