Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att sätta kakel och klinkers i Göteborg

Att sätta kakel och klinkers i badrummet är mer regel än undantag nu för tiden. Det kostar mer jämfört med våtrumstapeter men det blir snyggare med kakel och klinkers och ger badrummet en lyxig känsla. Trenden för 2010 visar att det är mycket populärt att välja större plattor och ofta i lite mörkare färger som svart och grått. Det har även blivit populärare med blank finish på kaklet. Det är viktigt att ha rätt kunskap för att kunna sätta kakel och klinkers själv i badrummet. Det allra viktigaste i badrummet är att ha en godkänd fuktspärr och många vill också ha golvvärme vilket också kräver certifierade hantverkare för att lägga. Byte av kakel och klinkers är ofta en av de större projekten i en badrumsrenovering och de flesta väljer att lägga ut jobbet på en duktigt hantverkare.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hej jag skulle vilja byta ut mitt befintliga klinkers i hallen just till nytt klinkers det är en yta på ca 3kvm.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Jag vill ta bort badkaret och installera duschhörn och tvättmaskin. Tvättmaskinområdet måste förberedas. Jag vill också byta tvättställ, skåp och spegel.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Jag har ett badrum byggt 2001, inte mycket slitet som jag önskar renovera. Vill byta alla vitvaror samt dusch. Skulle också vilja installera klinkers med golvvärme, huset står på torpargrund.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  2 rader av kakel i badrummet har börjat lossna, totalt är kanske 16 plattor påverkade.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Vill ha hjälp med att lägga ett tätskikt och sedan kakla 30*60 plattor på vägg och 60*60 plattor på golv(mindre plattor i duschen). Flytspackla och gipsat är redan gjort.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Jag har en dusch på ca 140x90 cm där fogarna i kaklet på golvet har börjat lossna. De behöver alltså bytas ut men jag vet inte riktigt om det räcker att bara skrapa av de som finns och smeta på nya eller om hela golvet behöver bytas ut. Det finns små svarta fläckar här och var som gör mig orolig så jag skulle egentligen behöva få hit en expert för att titta på det och göra en bedömning.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Arbetet avser bytet av ett vattenrör utanpå badrumsväggen (1,5-2m), och rördragning till tvättställsblandaren och toastolen. Hantverkaren ska vara vvs auktoriserad och kan visa Säker Vatten certifikat.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.