Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med kakel och klinkers i Göteborg

Att sätta kakel och klinkers i badrummet är mer regel än undantag nu för tiden. Det kostar mer jämfört med våtrumstapeter men det blir snyggare med kakel och klinkers och ger badrummet en lyxig känsla. Trenden för 2010 visar att det är mycket populärt att välja större plattor och ofta i lite mörkare färger som svart och grått. Det har även blivit populärare med blank finish på kaklet. Det är viktigt att ha rätt kunskap för att kunna sätta kakel och klinkers själv i badrummet. Det allra viktigaste i badrummet är att ha en godkänd fuktspärr och många vill också ha golvvärme vilket också kräver certifierade hantverkare för att lägga. Byte av kakel och klinkers är ofta en av de större projekten i en badrumsrenovering och de flesta väljer att lägga ut jobbet på en duktigt hantverkare.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Badrum har idag våtrumstapet och våtrumsmatta. Önskar hjälp att göra tätskiktet inför kakelsättning. Enbart hjälp med tätskiktet

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Behöver hjälp med tätskikt golv och väggar på pyttelitet badrum endast 2 kvadrat. Rör går upp genom golv(se foto) för handfat(syns ej) toastol, och duch. Golv och väggar är spacklade men ett fall till brunn behövs samt tätskikt golv och väggar

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Hej, Jag behöver hjälp med någon som kan sätta tätskikt i min badrum enl bransch regler allt material finns på plats. Behöver hjälp snarast. Våtrumsintyg ska lämnas efter utfört arbete.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Badrum:Laga toalett märke HAFA. Knappen är trasig.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Våtrumsmatta 4 kvm. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Renovering av badrum på 5 kvm. Byte av kakel/klinkers samt möbler. Flytta golvbrunn med hjälp av en av föreningen godkänd firma.

  Göteborg
 • Badrumsrenovering

  Badrumsrenovering av ca 4-5 kvm stort badrum. Kakel ev våtrumsmatta. Värmeslingor i golvet.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.