Register

GRATIS TJÄNST

Hitta besiktningsman i Uppsala

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Behov av omfattande besiktning av fuktskador på kallvind och innertak med mycket låg takhöjd ca 60 cm. Det har läckt vatten ner till ett av sovrummens tak från vinden.

  Uppsala
 • Besiktningsman

  Hej! Vi ska köpa ett hus och vi vill ha ett besiktning inför köpet

  Uppsala
 • Besiktningsman

  Har byggt ett carport med frd, LxB= 8x6,5 m

  Uppsala
 • Besiktningsman

  Önskar en utomstående besiktningsman för hjälp med besiktning av ett staket byggt i år på vår privata tomt. Det är ett litet staket om ca 15-20 meter, men där vi finner att företaget inte fullt ut levererat vad de lovat. Vi önskar därför att en utomstående parts bedömning av utfört arbete.

  Uppsala
 • Besiktningsman

  Besiktning gällande staket. Företaget har byggt, kommit flera gånger för att åtgärda men åtgärderna är inte tillräckliga. Fortfarande finns det avvikelser.

  Uppsala
 • Besiktningsman

  En skåphyllesektion i köket gav vika och rasade ner. Behöver akut hjälp med besiktning av övriga köksskåp för kontroll att de är säkert förankrade.

  Uppsala
 • Besiktningsman

  We need someone to check a wall in the basement to determine if there is water damage or not. This needs to be done ASAP. -

  Uppsala

Mer information om

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.