Register

GRATIS TJÄNST

Hitta besiktningsman i Linköping

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

TLM Ställningar AB

Adress: N Oskarsgatan 41, LINKÖPING
Telefon: 013356400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Stånga Clean AB

Adress: Ulvåsavägen 12, LINKÖPING
Telefon: 013120434

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGB i Linköping AB

Adress: Jägarvallsvägen 6, LINKÖPING
Telefon: 013213910

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Besiktning av ca 116 st fönster och dörrar i vår brf. En besiktning som blir till ett skriftligt dokument och som i förlängningen kan användas som offertunderlag.

  Linköping
 • Besiktningsman

  Besiktning kök och badrum Bostadsrätt

  Linköping
 • Besiktningsman

  Lägga nytt tak på gammalt hus därefter sökes en besiktningsman i linköping

  Linköping
 • Besiktningsman

  Vi söker ett företag som kan genomföra en statusbesiktning av vår fastighet på Överstagatan 1 i Linköping. Fastigheten är idag en idrottslokal om ca 500 kvm med tillhörande omklädningsrum och duschar samt ett föreningskansli. Föreningens styrelse vill att vi låter besiktiga fastigheten för att de ska kunna lägga upp en renoveringsplan framåt i tid och för att få reda på statusen på själva byggnaden.

  Linköping
 • Besiktningsman

  Behöver en besiktning på utförd takjobb. Nytt tak (stående fals)har lagts på befintlig papp. Vill försäkra mig om att allt är korrekt utförd samt om något behöver åtgärdas. .

  Linköping
 • Besiktningsman

  Har ett tak som ska läggas av takfirma. Behöver en som kan se om utförd arbete är godkänd.

  Linköping
 • Besiktningsman

  Hej! Vi har en laddhybridsbil, och ska köpa ett nytt parhus. Skulle vilja ha elnätet besiktigat att kolla om det går att lada bilen direkt från 220V uttåg på ett säkert sätt.

  Linköping

Mer information om

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.