Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman i Linköping

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

TLM Ställningar AB

Adress: N Oskarsgatan 41, LINKÖPING
Telefon: 013356400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Stånga Clean AB

Adress: Ulvåsavägen 12, LINKÖPING
Telefon: 013120434

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGB i Linköping AB

Adress: Jägarvallsvägen 6, LINKÖPING
Telefon: 013213910

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Besiktning av poolbygge. Spec dränering

  Linköping
 • Besiktningsman

  Jag vill byta tak på min villa och skulle vilja ha hjälp att granska offerter/ställa rätt krav till hantverkare när det gäller t. ex. typ av (under-)tak. Exempelvis har flera hantverkare föreslagit att byta från dagens masonitboard till råspont+papp eller diffusionsöppen väv, men jag undrar om det inte ger större risk för fuktproblem och hur ventilation av taket bör se ut då.

  Linköping
 • Besiktningsman

  Besiktning av ett renoverat badrum

  Linköping
 • Besiktningsman

  Ska sälja vårt hus, med tre lägenheter, och vill få det besiktigat av en oberoende besikningsman inför försäljningen.

  Linköping
 • Besiktningsman

  Hej . Jag har byt tak på mitt radhus och har haft lite strul med företaget som gjorde jobbet . Nu vill jag att någon kollar om de har utfört jobbet på ett fackmannamässigt sätt .

  Linköping
 • Besiktningsman

  Ska köpa lägenhet och behöver få den besiktigad innan affären går igenom. 54. 5 kvadrat. Främst kolla vårtum och ventilation men såklart även lägenheten som helhet.

  Linköping
 • Besiktningsman

  Hej! Vann budgivning i fredags kväll för ett hus strax utanför Bankekind (Ljungsborg Gunnebo 1), och skriver kontrakt med säljarna ikväll (måndag 8 oktober kl 18). Vi skulle gärna vilja ha en extern besiktningsman då vi har besiktningsförbehåll på huset, och den förra besiktningen gjordes av B. R. A väldigt nyligen så det kan ju vara bra med ett "annat" par ögon även om föregående har varit noggrann.

  Linköping

Mer information om

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.