Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman i Stockholm

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Hi! Im looking for the following services 1) Electrical inspection of the apartment (43m2) 2) Removal of light fixtures 3) Replace dimmers x 5 4) Replace light fixtures x 3 There could be more work depending on the inspection. Thank you!

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Jag har i samband med stambyte i hela fastigheten renoverat min lägenhet på 43 kvm. Jag anlitade samma företag som utförde stambytet. Inför slutfört arbetet med min lägenhet söker jag auktoriserad besiktningsman för arbete.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hej! Jag skulle vilja reda ut om en vägg är bärande eller ej. Fastighetsbeteckningen är Bonden Större 41 och lägenhetsnumret är 1403 på våning 4.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Jag har köpt ett hus k Enskede, 280 kvm, och behöver besiktiga huset innan torsdag 10/6.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hej Kan du hjälpa oss med det?Vi behöver en besiktningsman för detta uppdrag ! Enligt tidplanen vi har från SEHED behöver följande tillfällen planeras/bokas redan omgående!

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hej! Vi behöver göra en fuktmätning i grannens lägenhet, utfört av en besiktningsman som kan skriva ett intyg.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hej, Jag bor i en bostadsrätt på Sysslomansgatan 11 i Stockholm skulle vilja riva en del av en vägg (icke bärande) men för att göra det har bostadsrättsföreningen sagt att jag behöver ett utlåtande från en SBR godkänd eller certifierad besiktningsman. Efter att renoveringen är utförd ska samma besiktningsman kolla så att renoveringen genomförts enligt överenskommelse. Undrar om ni erbjuder denna tjänst och vad det skulle kosta.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.