Register

GRATIS TJÄNST

Hitta besiktningsman i Stockholm

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Hej! Mitt namn är Pehr Setterberg och företräder vår dotter Martina Setterberg som har råkat ut för en oseriös elektriker i samband med en renovering av sin nyinköpta bostadsrätt på Borgmästargatan 10B 11629 Stockholm. Arbetet är mycket undermålig utfört av installation av kontakter/strömbrytare samt fel framdragning av el till element samt elkontakt.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Vi har nyligen köpt ett hus där vi upptäckt att elen är felgjord under flera undertak. Vi behöver hjälp att göra en elbesiktning omgående.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Totalrenovering av 40m2 lägenhet i Stockholm

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Besiktning av installerade fönster/plåtar och dörrar Även putsen på fasad som gick sönder vid installation ( är lagad nu men vill ha en Besiktning)

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hej, Jag tänkte byta min gasspis mot en induktionsspis men jag vet inte om lägenheten jag bor i klarar av det. Jag skulle behöva en elektriker som kan tala om för mig vad som behöver göras för att möjliggöra utbyttet av gasspisen. Tack i förhand!

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hej, Jag önskar få en besiktningsman som kan komma hem till min bostad och scanna av mina köksluckor och lådfronter för att fram den NCS kod de har, föra protokoll på detta samt ge till mig. Är detta nått ni kan göra. Pris på denna tjänst?

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Slutbesiktning för ett balkongbygge. En balkong

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.