Register

GRATIS TJÄNST

Hitta besiktningsman i Stockholm

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Hej, Vi har en medlem i vår förening som fått bygglov och startbesked till att dela upp två lägenheter och lyckats sälja ena utan att uppfylla alla krav och få sitt slutbesked. Vi är därför i behov att få snabb hjälp för att färdigställa arbete så slutbesked kan utlämnas. Det arbete som är kvar berör bland annat:

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hello, I have bought an apartment and the förening wants me to have a 'besiktningsman' approval before I remove a wall. I know that this one wall only is safe to remove, but I require a certificate to prove that I have checked this with a 'besiktningsman'. I live in Hägersten in Stockholm.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Jag avser köpa trähus från 1920 på landsbygden i Ljusdals kommun. Huset har stått kallt i 3 år och vattenskada finns. Jag önskar veta vad jag har att vänta gällande renovering av vvs/ fukt och el.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Behöver en besiktning av arbete som har utförts av en hantverkare som inte vill lämna specifierad faktura, fakturan verkar vara helt orimlig

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hej, skulle behöva en budget för att fel bedöma en klingeltransformator hemma hos mig. Bor i lägenhet. Tack på förhand!

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Vi har dragit nya elstigar i min bostadsrättsförening på Bråviksvägen 3, i Årsta i Stockholm. Jag har fått i uppdrag att ta in en besiktningsman för att besiktiga arbetet. Det gäller 21 lägenheter.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hej! Mitt namn är Pehr Setterberg och företräder vår dotter Martina Setterberg som har råkat ut för en oseriös elektriker i samband med en renovering av sin nyinköpta bostadsrätt på Borgmästargatan 10B 11629 Stockholm. Arbetet är mycket undermålig utfört av installation av kontakter/strömbrytare samt fel framdragning av el till element samt elkontakt.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.