Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman i Stockholm

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Vi vill kontrollera att en vägg inte är bärande och om den går att öppna upp för att skapa en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Står i begrepp att göra hål i en vägg mellan badrum och intilliggande garderob för att inreda en bastu. Enligt föreningens renoveringsguide ( äger en bostadsrätt ) , skall innan styrelsen lämnar sitt godkännande en bedömning av byggnadsingenjör göras gällande bärigheten i väggen efter genomförd åtgärd.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Jag har ett radhus med platt tak med tjärpapp ca 150 kvm inkl garaget. Byggt 1974 och 1996 genomfördes någon form av reparations-/underhållsarbete på 13 av 25 fastigheterna med garantibesiktning 2006 med efterföljande åtgärder. Jag har nu funderingar på att undersöka hur många av de 25 fastighetsägarna som är intresserade av en oberoende besiktning och skulle därför behöva veta ungefär vad det skulle kosta beroende på hur många som är intresserade.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Besiktning av sekundärsidan på en uppgraderad FV central för 187 hus tillverkad av högfors leverantör Sth Exergi underleverantör Rörbolaget primärsidan redan besiktigad av Sth Exergi

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Önskar hjälp med elbesiktning av villa i Älvsjö. Överlåtelsebesikning är redan gjord, men vi vill komplettera med besiktning av elen, alltså av elbesiktningsman eller elektriker med behörighet för detta. Huset byggt 1979.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Besiktning av parhus på 82kvm inför köp

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Besiktning under och efter bygge toalett + dusch i lägenhet

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.