Register

GRATIS TJÄNST

Hitta besiktningsman i Stockholm

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Köpt kolonistuga som jag vill få besiktad snarast. 27 kvadratmeter.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Jag skulle vilja ha en besiktningsman som tittar på ett måleriarbete utfört i min lägenhet i Gamla Stan. Jag tycker inte det verkar vara fackmannamässigt utfört och skulle vilja få någon som tittar på det. Färgen släppte redan efter några dagar på vissa ställen.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Söker oberoende Besiktningsman någon dag mellan den 25-31 augusti, för att utföra besiktning av invändig målning/tapetsering av en Hyresrätt 62 m2.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Jag skulle önska en prisindikation för besiktning av en mindre renovering i en bostadsrätt. Det gäller en altandörr som satts in istället för fönster mot innergård.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Vi har köpt ett egnahemsområdet från 30-talet som måste totalrenoveras. I samråd med arkitekt har vi konstaterat att vi behöver hjälp att avgöra om grunden är värd att bevara eller om det är bättre att riva även grunden göra om helt och hållet.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hyresvärd vill sälja till oss i föreningen Hyresfastigheten ligger på Skinnarviksringen 3 i Stockholm 10 lägenheter, med omgivande liten tomt

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hej, Vi har en medlem i vår förening som fått bygglov och startbesked till att dela upp två lägenheter och lyckats sälja ena utan att uppfylla alla krav och få sitt slutbesked. Vi är därför i behov att få snabb hjälp för att färdigställa arbete så slutbesked kan utlämnas. Det arbete som är kvar berör bland annat:

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.