Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman i Umeå

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Marktjänst i Västerbotten AB

Adress: Rothoffsvägen 11, UMEÅ
Telefon: 09045802

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Umeå Ställningsbyggnad AB

Adress: Industrivägen 22, UMEÅ
Telefon: 090779900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBX Entreprenad AB

Adress: Förrådsvägen 8D, UMEÅ
Telefon: 090713190

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Vill göra överlåtelsebesiktning på fastigheten Umeå Byttan 5 med adress Södra Slevgränd 61, 906 27 Umeå. Fastighet är ett radhus på 100 kvm och har ej källare. På grund av villkor i kontraktet behöver besiktningen genomföras och färdigställas under vecka 11.

  Umeå
 • Besiktningsman

  Av badrum där hantverkaren inte har uppfyllt gvks branchregler storleken på badrummet är 10m2 golv och ca 10m2 väggyta materialet är våtrumsmatta och jag behöver bisikta för att se om de går att rädda eller det är barra att bytta ut allt

  Umeå
 • Besiktningsman

  Skulle vilja ha prisförslag för besiktning av fönsterinstallation. Gäller 9 fönster och 1 fönsterdörr i pvc.

  Umeå
 • Besiktningsman

  Överlåtelse besiktning vid köp av hus

  Umeå
 • Besiktningsman

  Vill veta vilket pris det blir att besiktiga ett sommartorp med året runt standard. Kommunalt vatten och avlopp, byggår 1929. 120kvm.

  Umeå
 • Besiktningsman

  Besiktiga villa inna köp

  Umeå
 • Besiktningsman

  Vi har anlitat urbo bygg tjänster för att utföra renoveringar hos oss men dem har lämnat bygge och har inte utfört många moment från kontrakten En sak som dem har gjort fel är installationen av ett golvvärme system ! Nu behöver vi veta hur mycket kommer att kosta om man ska utföra nytt golvvärmesystem ?

  Umeå

Mer information om

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.