Register

GRATIS TJÄNST

Hitta besiktningsman i Malmö

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Min lägenhet är ca 28 kvm. Jag hade velat mäta luftfuktigheten, om luften är ren från gifter, om där är några gifter i väggarna. Jag har svårt att andas i lägenheten och får irriterade ögon.

  Malmö
 • Besiktningsman

  Spricka i tegelfasaden, uppifrån ca,1cm vilken avtar ner mot grund som det ser ut ingen spricka i grunden.

  Malmö
 • Besiktningsman

  En lägenhet på 83 kvm ska besikta efter renovering.

  Malmö
 • Besiktningsman

  Hejsan, Jag bor i en bostadsrätt mitt i Malmö med en relativt stor terass (tillbyggd 2017) som hänger samman med två balkonger (byggdes samtidigt som byggnaden uppfördes 2012). Jag vill uppföra en pergola på terassen men har blivit nekad av bostadsrättsföreningen pga vikten, samtidigt som de inte har någon max belastning som referenspunkt för vare sig terassen eller balkongerna. Av den anledningen så skulle jag vilja få hjälp av en byggnadsingenjör/tekniker som kan komma hit och göra en besiktning av terassen samt två balkonger som hänger samman med terassen och få ett oberoende utlåtande och en referenspunkt för max belastningen på de terassen respektive balkongerna.

  Malmö
 • Besiktningsman

  BEHÖVER BESÖK AV EN EXPERT PÅ PERSIENER SOM KOMMER HEM NÅGON SOM ÄR BILLIG OCKSÅ

  Malmö
 • Besiktningsman

  Ombyggnad av kök kontrollera att allt är rätt dragit o kopplat.

  Malmö
 • Besiktningsman

  Slutbesiktning av ett renoverat badrum. samt konsultation gällande hävning av avtal. jag som lekman har hittat flera fel och brister.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.