Register

GRATIS TJÄNST

Hitta besiktningsman i Malmö

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Hi I need Besiktningsman little urgent tomorrw 22/03 . if any one can come plese contact me on myv mobile no . 0763099980

  Malmö
 • Besiktningsman

  Parkett Golv i matsal av ca 30 kvm, har satt sig med en lätt lutning. sättnings område ca, 8 kvm. Golvet bärs upp av träbjälkar i uppvärmd källare.

  Malmö
 • Besiktningsman

  Hej, Som hyresvärd, vi ska besikta lägenhet efter hyresgästsförening klagomål. Det fans några brister som vi har åtgärdat. Nu behöver vi en besiktnings dokument som vi ska skicka till Hyresgästförening.

  Malmö
 • Besiktningsman

  104 kvm, lägenhet, rör till badrum, kopplingar i köket

  Malmö
 • Besiktningsman

  Hej. Vi är i behov av en besiktning på vårt ny renoverade badrum, som är utfört av en firma. Vi och firman har delade uppfattningar ang.

  Malmö
 • Besiktningsman

  Vill besiktiga badrum för att identifiera eventuella fel. Planerar att sälja lägenheten inom kort och vill få badrum kontrollerat då det renoverades kort innan jag flyttade in. Har ej besiktigat tidigare, kvalitetsintyg finns.

  Malmö
 • Besiktningsman

  Köpte en lägenhet för 1,5 år sedan av en familjevän till mig som är hantverkare, och 2018 renoverade han om badrummet. Nu när jag vill sälja lägenheten finner jag inget våtrumsintyg, och vill därför besikta badrummet så att ett intyg finns till nästa köpare att badrummet är gjort fackmannamässigt. Bilder på renoveringen finns.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.