Register

GRATIS TJÄNST

Hitta besiktningsman i Örebro

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Prickman AB

Adress: Broby 529, ÖREBRO
Telefon: 0706426820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Svensk Kvalitetssanering AB

Adress: Oskarsvägen 38, ÖREBRO
Telefon: 019323132

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BIP Mellansverige AB

Adress: Box 1112, ÖREBRO
Telefon: 019253820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Kontroll av elinstallation

  Örebro
 • Besiktningsman

  Vill ha en konsultation på gamla rördragningar och prisförslag på vad som kan göras och det som behöver åtgärdas mer akut. Nybliven husägare och vill se över rördragning med främst fokus på uppvärmningsrör.

  Örebro
 • Besiktningsman

  Utvärdeing av fuktskador i badrum. Sprickor i klinker och kakel. Åtgärdsplan.

  Örebro
 • Besiktningsman

  Jag har en inglasad balkong men det kommer in vatten när det börjar att regna. Företaget jag har anlitat säger att det är inget fel och lägger lim någonstans och åker iväg. Jag behöver skriftligt vad som är fel och om det är stort eller litet arbete.

  Örebro
 • Besiktningsman

  Besiktning av hus i och med överlåtelse. Vill även ha föslag på åtgärder om det hittas fuktskador.

  Örebro
 • Besiktningsman

  Önskar en oberoende besiktningsman till ett nybygge som vi köpt! Ett radhus med tre våningar, totalt 133. 4 kvadrat! Plan 3:

  Örebro
 • Besiktningsman

  Vi funderar på att köpa en gård där det står ett stort hus, ett litet torp och en stor lada. Vi tror att huset är byggt ca 1930. Ffa är det huset vi vill besiktiga (grund ,el, stammar mm), men vill gärna ha prisförslag på besiktning på hela gården.

  Örebro

Mer information om

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.