Register

GRATIS TJÄNST

Hitta besiktningsman i Göteborg

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Februari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Jag vill vet om det fanns fukt

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Vi har fått problem med vårt badkar som är inbyggt. Vi insåg idag att metallställningen som bär upp har rostat sönder efter snart 19 år. Tänker att en plattsättare behöver besikta hela konstruktionen inkl tätningsskiktet. Tack på förhand!

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Hej! Vet inte om jag valt rätt kategori, i så fall får ni gärna skicka mig rätt. Jag behöver en fackman som kommer och kikar på en vägg i en lägenhet och som förhoppningsvis kan intyga och skriva ett papper på att en vägg som troligen är gjord av lättegel, inte är bärande.

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Bor i en bostadsrätt där det finns misstanke om fuktskada. Försäkringen ville att föreningen skulle boka in besiktningsman och sedan skicka protokollet till försäkringen

  Göteborg
 • Besiktningsman

  En medlem i föreningen har misstänkt fuktskada i badrummet. Vi behöver få det besiktigat och ett protokoll upprättat till försäkringsbolaget.

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Byggfirma klätt om huset med ny fasad är tveksam om det är profisionelt gjort huset är 21×10 meter 5,20 högt skall vara klart om ca 2 veckor vad skulle ni ta för att se över arbetet innan jag gör slutbetalning om tre veckor

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Skall få utfört snickeriarbete+el+värme på vårt boende i Kungälv. Handlar om att installera förvaringslösningar via ballingslöv i 4 rum samt en ombyggnation av tvättstuga. Arbetet utförs av väletablerat byggföretag men önskar att besiktning utförs innan arbetet godkänns av mig.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.