Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman i Göteborg

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Fuktutredning Det finns fuktskador i huset och det kan vara bristfällig dränering och skador i skorsten och tak som är orsaken. Jag behöver hjälp med en fuktutredning.

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Det gäller en platta på mark för tillbyggnad. Den är ca 50 kvadrat stor. Firman som byggt har gjort en del slarvfel som medfört att vi fått göra tilläggsarbeten och det har även blivit en sättning av dagvattenrör, slarv med anslutning till befintlig dränering mm.

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Har slipat och vit lakat mitt nya ek parkett golv på 36 m2 men alla hörn är ojämna och klumpiga och är osäker om det ska vara så då ja pratat med andra och har ej samma problem

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Besiktning inför försäljning av gavelradhus 113 kvm 5 r. o. k. i Hisings Kärra inflyttningsklart 1962 på Klockarevägen. Önskar fast pris och allt som ingår i tjänsten och vad som inte ingår.

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Hej, vi har en kontorslokal på Exportgatan 47A, Hisingsbacka, som vi skulle vilja ha besiktning på innan vi tar över lokalen från fastighetsägaren. Är detta något ni kan hjälpa oss med?ca 900kvm.

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Besiktning av utförd renovering och tillbyggnad

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Vi önskar besiktning av villa. Ligger på Hisingen-Kyrkbyn. Ingen modernisering sedan 80-talet.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.