Register

GRATIS TJÄNST

Hitta besiktningsman i Helsingborg

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BMD-bygg

Adress: Gultarpsvägen 121, Vallåkra
Telefon: 0733-745 945
Bmd-bygg är ett litet familjeföretag med renovering och ombyggnad som specialitet. Vi lyssnar på våra kunder och kommer med bra och enkla lösningar, våra kunder ska vara nöjda!

Hbg Undertak AB

Adress: Piongatan 21, HELSINGBORG
Telefon: 0733852279

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Archdale Sweden AB

Adress: Strandbadsvägen 19A, HELSINGBORG
Telefon: 042216650

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Need any inspection for the build quality of 4X8 Pool at home.

  Helsingborg
 • Besiktningsman

  Hantverkare har renoverat ett radhus cirka 85 kvm och jag är intresserad av eventuell besiktning av arbetet.

  Helsingborg
 • Besiktningsman

  Flytt av grind, nytt staket

  Helsingborg
 • Besiktningsman

  Jag anlitar en BKR-certifierad firma för renovering av två badrum (7+7 m2} 15/9-31/10. Jag är intresserad av att anlita en besiktningsman som kan säkerställa att arbetet blir gjort helt i enlighet med BKRs föreskrifter, t. Ex.

  Helsingborg
 • Besiktningsman

  Vi vill att ni ska besikta en villa som var bygd 1984. Med allt

  Helsingborg
 • Besiktningsman

  Behöver en besiktningsman som kan ge:En skriftlig skadebeskrivning utförd av teknisk sakkunnig, så som entreprenör/hantverkare eller besiktningsman, som beskriver den faktiska orsaken till och omfattningen av skadan. Villa.

  Helsingborg
 • Besiktningsman

  Hej Jag behöver för en altan-dörrinspektion och på tre fönster på min adress eftersom jag har ett litet problem med min föreningen på Husensjövägen. Jag fick ett beslut från dem att dörren, som är synligt skadad, bara behöver lägga aluminiumkläder men jag fick ingen inspektionsrapport/ besiktning protokoll från dem eller från Glasomera med förklaringen att protokollet bara tillhörde föreningen! ??Sedan kontaktade jag kommunen och instruerade mig att be om ett besiktning företag på egen hand för att de öppna ett ärende i kommunen.

  Helsingborg

Mer information om

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.