Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Besiktningsman - välj stad

Några utvalda företag

Besiktningsman.se Sverige AB

Adress: Brännkyrkagatan 51, STOCKHOLM
Telefon: 086211440
Utför alla sorts besiktningar i Stockholm och Mälardalen, Uppsala och Göteborg. Förmedlar även besiktiningar på andra orter. Verksamhetsområdet spänner över alla fack inom fastigheter och byggnation. Huvudkontoret är beläget mellan Riddarholmen och Södermalm i Stockholm.

Medlem av Svenska Byggingenjörers Riksförbund

Bravida Sverige AB, Elektro HÅBEs div Nord

Adress: Box 32, KUMLA
Telefon: 019581990
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Vaska Bygg & Besiktningskonsult AB

Adress: Industriv 10, UMEÅ
Telefon: 090138766

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Besiktning av fastighet 115kvm

  Norrtälje
 • Besiktningsman

  Överlåtelsebesiktning av dödsbo. Gärna även energideklaration om möjligt. Hus på 125kvm.

  Örnsköldsvik
 • Besiktningsman

  Uppdraget består utav av att göra en besiktning utav ett badrum där skada på kakel samt spacklade vägg uppstod ca 1/2år efter att en renovering utförts. Kakel, tätskikt och bruklager är blottat för vissuel bedömning. Jag står nu utan möjlighet till dusch och skulle gärna vilja ha en besiktningsmans bedömning utav skadan snarast.

  Norrköping
 • Besiktningsman

  Renovering villa sadeltak (150 kvadratmeter), läggning av underlagspapp (YEP2500), byte betongtakpannor (papp saknas sen tidigare), aktuell takbeläggning "10mm board" ersättas med 23mm råspontluckor, byte av hängrännor och stuprör. Två genomföringar finns i taket, en avloppsluftare och en "skorsten" med takfläkt för husventilation. Luftspalt mellan yttertak och underliggande asfaboard är 65mm.

  Botkyrka
 • Besiktningsman

  Hej. Detta gäller besiktning av tak på radhus. Är detta något Ni åtar er?

  Umeå
 • Besiktningsman

  Renovering av en källaringång/ hall där det idag finns en golvbrunn. Det ska läggas in golvvärme, installeras ytterdörr och dras vattenledning från intilliggande toalett. En dörröppning mellan hallen och ett intilliggande badrum ska byggas igen.

  Hagfors
 • Besiktningsman

  Besiktning av fritidshus för försäljning

  Linköping

Mer information om