Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Besiktningsman.se Sverige AB

Adress: Brännkyrkagatan 51, STOCKHOLM
Telefon: 086211440
Utför alla sorts besiktningar i Stockholm och Mälardalen, Uppsala och Göteborg. Förmedlar även besiktiningar på andra orter. Verksamhetsområdet spänner över alla fack inom fastigheter och byggnation. Huvudkontoret är beläget mellan Riddarholmen och Södermalm i Stockholm.

Medlem av Svenska Byggingenjörers Riksförbund

Bravida Sverige AB, Elektro HÅBEs div Nord

Adress: Box 32, KUMLA
Telefon: 019581990
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Vaska Bygg & Besiktningskonsult AB

Adress: Industriv 10, UMEÅ
Telefon: 090138766

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Önskar överlåtelsebesiktning av radhus så snart som möjligt. 120 kvm + 12 kvm uterum + 6 kvm förråd. Byggt 2016, inga kända fel förutom att det droppar in lite vatten i uterummet när det blåser/regnar mycket.

  Uddevalla
 • Besiktningsman

  Slutbesiktning av nybyggt hus i Färjestaden.

  Mörbylånga
 • Besiktningsman

  Vill anlita en besiktningsman inför ett byte av tak på vår villa. Besiktningsmannen skall bevaka projektet från uppstart, genomförande till slutbesiktning. Projektet planeras genomföras under våren 2021.

  Håbo
 • Besiktningsman

  2-årsbesiktning på ett Myresjöhus. 150 kvadratmeter. 5 sovrum, kök, 2 allrum, 2 badrum/toalett, tvättstuga

  Mullsjö
 • Besiktningsman

  Hej! Har haft 2st olika företag som har renoverat på vårat hus. Jag vill att någon besiktar deras jobb och kollar om det är korrekt utfört.

  Falköping
 • Besiktningsman

  Besiktning av badrum klikers och kakel samt säkert vatten bakfall på golv

  Hässleholm
 • Besiktningsman

  Jag har beställt och byggare ska utföra:Bygga utomhusbastu med klinkersgolv (6 kvm) på tomten, bygga ut altan och gräva/bygga altan runt en liten terasspool. Jag vill se så att allt är rätt gjort innan jag betalar hantverkarna.

  Härryda

Mer information om