Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Besiktningsman - välj stad

Några utvalda företag

Besiktningsman.se Sverige AB

Adress: Brännkyrkagatan 51, STOCKHOLM
Telefon: 086211440
Utför alla sorts besiktningar i Stockholm och Mälardalen, Uppsala och Göteborg. Förmedlar även besiktiningar på andra orter. Verksamhetsområdet spänner över alla fack inom fastigheter och byggnation. Huvudkontoret är beläget mellan Riddarholmen och Södermalm i Stockholm.

Medlem av Svenska Byggingenjörers Riksförbund

Bravida Sverige AB, Elektro HÅBEs div Nord

Adress: Box 32, KUMLA
Telefon: 019581990
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Vaska Bygg & Besiktningskonsult AB

Adress: Industriv 10, UMEÅ
Telefon: 090138766

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Besiktning av hus, pga husköp. 128 kvm källare och vind. Hagfors kommun, 7-14 juli, någon dag under denna tiden Mvh Marianne Björk

  Hagfors
 • Besiktningsman

  Badrum, klinkers och gips, 3 kvadratmeter, källare

  Staffanstorp
 • Besiktningsman

  Besiktning av ett klick golv c:a 55 kvm som delar sig och leverantören säger att det inte är fel på golvet, vi hävdar att det är fel på klickfästena. Vi har själv lagt det i större delen av huset enligt leverantörens anvisningar, en golv firma i köket och där ha de försökt att slå ihop och limma men det håller inte.

  Ängelholm
 • Besiktningsman

  Byggfirma klätt om huset med ny fasad är tveksam om det är profisionelt gjort huset är 21×10 meter 5,20 högt skall vara klart om ca 2 veckor vad skulle ni ta för att se över arbetet innan jag gör slutbetalning om tre veckor

  Göteborg
 • Besiktningsman

  Hej! Vi ska köpa ett hus och vi vill ha ett besiktning inför köpet

  Uppsala
 • Besiktningsman

  Besiktning, värdering av fritidshus inför ev. köp.

  Sundsvall
 • Besiktningsman

  Besikta yttertaket för att kontrollera om det går att lägga solceller på eller behöver bytas. Taket är ca 250 kvadratmeter och består av tegelpannor.

  Staffanstorp

Mer information om