Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Besiktningsman - välj stad

Några utvalda företag

Besiktningsman.se Sverige AB

Adress: Brännkyrkagatan 51, STOCKHOLM
Telefon: 086211440
Utför alla sorts besiktningar i Stockholm och Mälardalen, Uppsala och Göteborg. Förmedlar även besiktiningar på andra orter. Verksamhetsområdet spänner över alla fack inom fastigheter och byggnation. Huvudkontoret är beläget mellan Riddarholmen och Södermalm i Stockholm.

Medlem av Svenska Byggingenjörers Riksförbund

Bravida Sverige AB, Elektro HÅBEs div Nord

Adress: Box 32, KUMLA
Telefon: 019581990
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Vaska Bygg & Besiktningskonsult AB

Adress: Industriv 10, UMEÅ
Telefon: 090138766

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Fråga om lagning av rörläcka har skett på korrekt sätt samt om de vattenledningsrör som är inmonterade mellan värmepanna och bostadsfastighet är placerade på korrekt sätt.

  Höganäs
 • Besiktningsman

  Bänkskiva har brinnande från ljuset. För det jag vill fixa det.

  Norrköping
 • Besiktningsman

  60 kvm vardagsrum som blivit spacklar och målar men där vi anser att det ej gjort fackmanna mässigt trots att målaren kommit tillbaka 4 ggr för att få en chans att rätta till! Önskar en besiktning av arbetet

  Eslöv
 • Besiktningsman

  Jag vill ha hjälp med besiktning och råd kring mögellukt i villa.

  Haninge
 • Besiktningsman

  Ombyggnad av kök kontrollera att allt är rätt dragit o kopplat.

  Malmö
 • Besiktningsman

  Överlåteslsebesiktning av fritidshus Norrtälje Rådmansby 2:41, Strömsuddsvägen 4, Gräddö. Ska vara klart innan den 2/12.

  Norrtälje
 • Besiktningsman

  Jag vill ha ett opartiskt utlåtande om plattsättning i badrum, är det att betrakta som yrkesmässigt utfört?Väggarna är kaklade i halvförband höjd ca 130 cm i 15x15 cm vita kakelplattor och avslutat med kakellist 5x15 cm. På en vägg är kakellisten uppsatt helt riktigt i halvförband medan det på övriga väggar inte följer halvförband utan på en vägg nästan i led med kakelplattan närmast under listen.

  Torsby

Mer information om