Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 781 förfrågningar i Juni 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Besiktningsman.se Sverige AB

Adress: Brännkyrkagatan 51, STOCKHOLM
Telefon: 086211440
Utför alla sorts besiktningar i Stockholm och Mälardalen, Uppsala och Göteborg. Förmedlar även besiktiningar på andra orter. Verksamhetsområdet spänner över alla fack inom fastigheter och byggnation. Huvudkontoret är beläget mellan Riddarholmen och Södermalm i Stockholm.

Medlem av Svenska Byggingenjörers Riksförbund

Bravida Sverige AB, Elektro HÅBEs div Nord

Adress: Box 32, KUMLA
Telefon: 019581990
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Vaska Bygg & Besiktningskonsult AB

Adress: Industriv 10, UMEÅ
Telefon: 090138766

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Behöver en besiktning av en pågående badrumsrenovering. Jag tror inte kakelsättningen är riktigt utförd med risk för att plattor ramlar ner och dessutom är det en fråga om utförandet i övrigt är acceptabelt med ojämna fogar och plattor som inte ligger på rätt nivå. Jag behöver ett oberoende utlåtande från sakkunnig.

  Gävle
 • Besiktningsman

  Hej! Står inför eventuellt köp av fritidsbostad och önskar offert för besiktning av ett torp, byggår 1929 (ev tidigare än så). Boarea 75 kvm, 3 rok.

  Hällefors
 • Besiktningsman

  Undersökning av fukt- och mögelskador tak

  Nyköping
 • Besiktningsman

  Besiktning av poolbygge. Spec dränering

  Linköping
 • Besiktningsman

  Offert gällande överlåtelsebesiktning av köpare av enplansfastighet utan källare med byggnadsår -84 på knappt 600 kvm. Kontakt enbart via e-post inledningsvis.

  Vadstena
 • Besiktningsman

  Besiktiga tomt på 1000kvn precis utanför Torekov. Främst leta radon.

  Båstad
 • Besiktningsman

  Jag är intresserad av att köpa en fastighet i Sunne kommun och jag vill besiktiga denna innan köp. Friskrivningsklausul finns.

  Sunne

Mer information om