Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Besiktningsman - välj stad

Några utvalda företag

Besiktningsman.se Sverige AB

Adress: Brännkyrkagatan 51, STOCKHOLM
Telefon: 086211440
Utför alla sorts besiktningar i Stockholm och Mälardalen, Uppsala och Göteborg. Förmedlar även besiktiningar på andra orter. Verksamhetsområdet spänner över alla fack inom fastigheter och byggnation. Huvudkontoret är beläget mellan Riddarholmen och Södermalm i Stockholm.

Medlem av Svenska Byggingenjörers Riksförbund

Bravida Sverige AB, Elektro HÅBEs div Nord

Adress: Box 32, KUMLA
Telefon: 019581990
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Vaska Bygg & Besiktningskonsult AB

Adress: Industriv 10, UMEÅ
Telefon: 090138766

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Vi har ett hus byggt 1949 och behöver besikta balkongen. Den har inte används på många år och vi undrar helt enkelt vilket skick den är i. Räcker det att renovera den eller behöver den bytas ut?

  Lysekil
 • Besiktningsman

  Önskar göra en garantibesiktning av nybyggt hus (2-årsbesiktning). Det är ett enplanshus med boyta på 107 kvadratmeter + tillhörande carport/förråd.

  Bollebygd
 • Besiktningsman

  Potentiell mögel angrepp måste hittas Generell Åtgärds och tidsplan Tydlig kostnadsbild och tidsuppskattning

  Österåker
 • Besiktningsman

  Hi, I have bought an apartment and was informed that no 3rd party inspection was conducted as it's part of an association. However, I would like to do it anyway privately as I am worried about possible "hidden faults". The final contract and keys handover is planned for the 31st of January.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Jag och min fru är intresserade av att köpa en gård som vi skulle vilja få hjälp att besiktiga inför köpet. Gården består av en mangårdsbyggnad 194 kvm, gäststuga 75 kvm, och två ekonomibyggnader 225 respektive 120 kvm.

  Lindesberg
 • Besiktningsman

  Försäljning av hus Önskar besiktning av 2 familjshus 230 kvm ×2 samt inredd källare och oinredd vind Så fort som möjligt

  Lindesberg
 • Besiktningsman

  Hej, Som hyresvärd, vi ska besikta lägenhet efter hyresgästsförening klagomål. Det fans några brister som vi har åtgärdat. Nu behöver vi en besiktnings dokument som vi ska skicka till Hyresgästförening.

  Malmö

Mer information om