Register

GRATIS TJÄNST

Hitta en besiktningsman

När man köper en bostad är det av yttersta vikt att man väljer en besiktningsman som besiktigar huset. Lagen säger nämligen att säljaren inte är ansvarig för fel på bostaden som köparen har haft möjlighet att själv upptäcka. Detta kan ju givetvis få enorma konsekvenser för köparen om fastigheten är behäftad med allvarliga fel som inte upptäckts.  Tänk på att välja en besiktningsman som har ansvarsförsäkring och boka besiktningsmannen i god tid innan då de ofta har mycket att göra.  En besiktningsman används även för att slutbesiktiga nybyggda hus och värt att notera där att du har FULL rätt att själv välja besiktningsman. Många hustillverkare erbjuder sig att besiktiga med egna besiktningsmän men du som konsument får alltså välja själv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Februari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Besiktningsman - välj stad

Några utvalda företag

Besiktningsman.se Sverige AB

Adress: Brännkyrkagatan 51, STOCKHOLM
Telefon: 086211440
Utför alla sorts besiktningar i Stockholm och Mälardalen, Uppsala och Göteborg. Förmedlar även besiktiningar på andra orter. Verksamhetsområdet spänner över alla fack inom fastigheter och byggnation. Huvudkontoret är beläget mellan Riddarholmen och Södermalm i Stockholm.

Medlem av Svenska Byggingenjörers Riksförbund

Bravida Sverige AB, Elektro HÅBEs div Nord

Adress: Box 32, KUMLA
Telefon: 019581990
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Vaska Bygg & Besiktningskonsult AB

Adress: Industriv 10, UMEÅ
Telefon: 090138766

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Besiktningsman

  Jag hade problem med avloppssystem i köket, det kom en vvs och har flyttat från befintligt plats till ett annat, och har bytt direkt element till fjärrvärme, problemet är arbetet inte bra, det fanns många brister, därför jag vill någon ska kontrollera om arbetet är godkänd eller inte.

  Landskrona
 • Besiktningsman

  Jag är inte överens med firman om slutresultatet av renovering badrum

  Linköping
 • Besiktningsman

  Jag vill besikta ett hus för en försäljning.

  Malå
 • Besiktningsman

  Inför eventuellt köp av bostadsrätt behöver skada i kakel på golv i badrum besiktas för att veta mer om det föreligger fuktskada eller om kakel går att reparera. Badrum är renoverat i närtid iom stambyte men en kakelplatta är lös och fog skadat.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Ansökan om besiktning. Hej, Jag tänker sälja huset snaraste. Huset:

  Strömsund
 • Besiktningsman

  Skada på husvägg o altan

  Östhammar
 • Besiktningsman

  Vi är intresserade av att köpa en fastighet i Urshult. Vi är från Schweiz och känner ännu inte till alla lokala förhållanden. Vi kan besöka huset den 29 och 30 januari och behöver hjälp med att bedöma skicket:

  Tingsryd

Mer information om