Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera kök i Västerås

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Hökåsens Allservice AB

Adress: Aspvägen 26, Västerås
Telefon: 076-000 08 99
Renoveringar inomhus, köksrenoveringar, golvläggning, målning, tapetsering, snickerier mm.

Byggmäster i Mälardalen AB

Adress: Sjöhagsvägen 6b, VÄSTERÅS
Telefon: 0704705600

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Bygg S.S.N Aros Entreprenad AB

Adress: Brandthovdagatan 12, VÄSTERÅS
Telefon: 021128610

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med montering av Epoq Kök. (Elgiganten) Jag själv kan riva ner gamla köket men behöver hjälp med montering av nya köket. ungeför 4. 5 meter kök inkl.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Ska ta bort befintligt kök och sätta upp ett nytt Ikea kök inklusive vitvaror

  Västerås
 • Köksrenovering

  Hej, jag önskar byta kakel i mitt kök samt bänkskiva. Jag har idag ett kök från 2019 i en lägenhet. Vill antingen ta bort kaklet helt och endast ha en gipsskiva med en avstötande färg alt nytt kakel om först nämnda inte går.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Det är så att vår bänkskiva bara på en lite bit av den har blivit skadad av en varm kastrull och en liten del av laminatet har blivit två små hål i. vad kan man göra med den , skulle vi veta om det går att laga den.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Total renovering av gammalt kök

  Västerås
 • Köksrenovering

  Montering av IKEA-kök. Över- och underskåp, måttanpassa bänkskiva, 2st diskmaskiner, 1 mikro. Totallängd på kök ca 10m fördelat på 5 olika ställen.

  Västerås
 • Köksrenovering

  1. Vi behöver hjälp med att kapa ca 15 cm på 10-12st nya köksluckor, sätta list där det har blivit kapat samt stansa ut nya hål för gångjärn (a la ikea) för att passa nuvarande skåp. Samt ev borra hål för handtag samt montera dessa luckor på plats.

  Västerås

Mer information om

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.