Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera kök i Göteborg

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Sätta ihop och upp kök från elgiganten. Köket är hos oss den 9 september och vi vill ha de klart under septemer. Vi kommer själva riva befintligt kök och lägga golv.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Sätta Kakel på en vägg i köket ovanför bänkskivan. c:a 6 kvadratmeter. Väggen är 368x150 cm och en vägg är 110x60cm två hål för eluttag annars slät vägg.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Byta laminatbänkskiva med nedsänkt diskho inför försäljning av lägenhet. Behöver göras vecka 27-28

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej! Jag skulle vilja ha prislista för sprutmålning av köksluckor. Gäller rutavdrag för att utföra uppdraget på verkstaden?

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vill ha hjälp med total renovering av kök. Nya stomar, luckor, kakling, golvläggning och ev målning av väggar.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Installera nytt IKEA-kök med tillhörande kakling, (nya) eluttag och diskamskin. Eventuellt lägger vi själva golv innan arbetet utförs, beroende på pris och för-/nackdelar med detta. Köket är 3400 + 1700 brett + kyl/frys & ugn/micro torn.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag vill ha hjälp med att riva ut ett gammalt kök, ta bort två inneväggar (ej bärande) inkl en garderob, bygga till en mindre vägg, samt att sätta in ett nytt kök.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.