Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera köket i Göteborg

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Vi ska byta ut köket, det blir nytt kök från Ikea. Det är 13 skåp inkl en köks ö samt fläkt. Vi önskar dels offert på att riva ut det gamla sedan även offert för montering och installation av det nya.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Hej! Jag undrar hur lång tid/vad det kostar att lackera mina köksluckor (högra partiet på bilden där mikro osv finns). Tusen tack!

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vad kostar det att koppla in en diskmaskin?Platsen är förberedd för diskmaskin.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag vill riva mitt nuvarande kök, dra el och vatten, montera kök och installera vitvaror samt eventuellt lägga nytt golv i köket.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag skulle behöva ta bort ett skåp och göra plats för en diskmaskin (45cm bred), dra el och dra vatten till diskmaskinen i mitt kök. Blandaren är förberedd på installation.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Montera ny skåpinredning, ca 32 skåp.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vi behöver montera upp en köksö med diskmaskin, spis osv. . Märket på köksön är Comprex. Köket finns på plats from fredag 26 mars.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.