Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera kök i Göteborg

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Jag skulle vilja måla om 14 köksluckor samt sätta igen nuvarande hål för beslag (en del kommer kunna utnyttja ett av hålen and behöver man sätta igen båda på) och borra nya med annat CC-mått. Dörrarna är från 2019 (pustelli) så det är inget behov av upprustning av sprickor eller skador. Matt målade nu i gultonad vit kulör och ska målas i en mer neutral vit matt.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  It has come to our notice that the previous owners of my apartment put tiles over the ventilation in the kitchen during renovation. The HSB wants it to be reopened.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Renovering och ommålning av köksluckor och lådor- från Ikea. Inkluderat skrapning då nuvarande färg är oerhört sprucken. Standardmått.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Kakel i litet kök (köksvrå). Gäller två väggar mellan överskåp och underskåp, totalt ca tre meter längd och halvmeter höjd. Inköp av klinker får gärna ingå, tänker mig ett standard vitt.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vi vill ha hjälp med att ta bort nuvarande stänkskydd/kakel i köket och få det slipat så att väggen blir fin. Ca 400 cm bred yta och 48 cm högt.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Vi vill lämna in våra köksluckor för om-målning. Det gäller 7 lådfronter, 2 luckor, 1 skåpsmodul (som håller kylen) och 2 golvlister.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Har 10 st köksluckor o 5 st lådor som son jag vill ha lackade.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.