Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera köket i Göteborg

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Förfrågan 2020-10-19:Reparation/byte skåp till kyl/frys i lägenhet i Linné En kylfrys har stått fritt i ett kökssåp. Kylskåpet har intermittent utsatt spånskivan som fungerar som skåpets nedersta hyllplan för små mängder vatten.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Köksrenovering, där det allt ska bytas till nytt. Diskmaskin ska kopplas in, ev nya eluttag för belysning. Ugn/spis ska bytas till induktionshäll.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Slipning och ommålning av 15 stycken köksluckor med måtten:106 x 37 cm 106 x 56,5 cm 46 x 56,5 cm 81,5 x 37 cm (2 stycken) 81,5 x 38 cm (4 stycken) 81,5 x 47 cm 67 x 37 cm 67 x 38 cm (2 stycken) 67 x 57 cm 67 x 17 cm Slipning och ommålning av 6 stycken lådfronter men måtten:37 x 9 cm (5 stycken) 37 x 19 cm (1 stycken) Luckorna/lådorna är vita och har visst slitage i kanterna

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag behöver få mina köksluckor målade. Det är 9 st "vanliga", 1 större "städskåpet" och 2 lådfronter. De har nu handtag med 2 hål och det ena ska pluggas igen och borras ett nytt åt andra hållet.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Ommålningen/lackning av köksluckor i en 1:a. 9 skåpsluckor och 8 små luckor till lådor.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Jag behöver riva en vägg i köket som är ca 1,70m bred o 2. 5m hög. Vill istället bygga en mindre köksö i anslutning till en köksbänk i köket som bör vara ca 80cm djup. Ev vill jag också byta ut bänkarna på mina skåp till marmor.

  Göteborg
 • Köksrenovering

  Är i behov av att få 2 stycken täcksidor till köksö samt få dessa målade i kulör (har färgnummer) Mått:höjd:885 millimeter, bredd:1000 millimeter, tjocklek 12-16 millimeter

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.