Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera köket i Stockholm

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Montering av Ballingslöv kök i lägenhet. Köket är 4m långt längs en vägg (13st stommar), med fristående kyl/frys med överskåp på annan vägg (2st stommar). Totalt 15st stommar.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Då kylskåpet går igång ( någon, några ggr i timmen) så för det oväsen som stör mig då jag ska sova. Liten lägenhet. Maila.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag skulle behöva någon som kan slipa och olja en köksbänk på ca 2,5 x 1 meter, byta ut/ fräscha till foglisten och plocka ut och installera en ny spishäll i samma bänkskiva.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Kakelsättning och rivning i kök. Kökets totala kakel är 2m2. Pris ska vara inkluderad rivning och sättning av nytt kakel.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Ska sätta in glasskärmar istället för kakel i köket. Har målare som river befintligt men behöver fuktspärr och montering skivor.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Måla om samtliga köksluckor (16) , lådfrontar (11) och ”stommar”. I dagsläget är allt i ek och jag vill ha det vitt/ creme. Några plankor ska bytas också.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Sprutlackering/ målning av köksskåp i mindre kök. 21 luckor i blandade storlekar (ink lådfronter). Tidigare färg är vit folie på typ masonit (typiska IKEA-luckor).

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.