Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera kök i Stockholm

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i November 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Vi behöver hjälp med att montera en terrazzoskiva som vi ska beställa. 370cm (delad) så max 240cm. 130 cm för köksö och 65 för en hörna.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi behöver få våra köksluckor ommålade och handtagen utbytta. Antal luckor uppe:18st (ungefär samma storlek) Antal luckor nedtill:

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Sätta kakel över köksbänk

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi har en mögelskadad diskbänkskiva som behövs bytas ut samt kaklet på bakomliggande vägg. Såga ut ett håll i nya bänkskivan för diskhon. Diskhon kommer då att behövas demonteras och monteras igen.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Rivning av befintlig bänkskiva. Såga till nya bänkskivor (två stycken som ska monteras bredvid varandra) med hål för diskho och spishäll. Montering av nya bänkskivor.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Hjälp att ta bort befintlig laminat-bänkskiva och sätta dit en ny, inkl göra hål för vask och spishäll i ny bänkskiva. Litet kök (ca 2x1 m bänkskiva).

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag behöver byta köksbänkskiva innan början av oktober. Den befintliga ska bort ( från Ikea) och den nya ska in ( också Ikea) .

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.