Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera kök i Stockholm

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Har ett litet funkis kök:ca 2,5m mot 1 vägg med arbetsbänk, diskho och gas spis/ugn. Och 2,5m till mot en annan vägg (gång emellan) med kyl/frys, arbetsyta och förvaring.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi planerar en mindre köksrenovering där vi vill byta ut köksskåp och bänkskivor, installera en ny diskho, ersätta diskmaskinen med en tvättmaskin och minska storleken på kökets arbetsbänk från cirka 2,5 meter till ungefär 2 meter. Vi söker förslag från hantverkare för detta projekt.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med att kakla ca. 4 kvm. längs väggen i köket.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Montering av front på integrerad diskmaskin.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Nedmontering del av litet kök. Spis, 3 bänkskåp, ett överskåp. Diskho och bänkskiva och mosaik ska bort.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Hej Jag har beställt kök från ikea men vi vill inte beställa måttbeställd bänkskiva då leveransen är för lång. Så vi behöver någon som kan skära i för plats av 60 cm diskho och 60 cm induktionshäll enbart.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi har ett kök från Kvik som är från 2004. På två av köksluckorna börjar folien lossna på luckans överkant. Min fråga är om det är möjligt att renovera och lacka om endast dessa två luckor i samma kulört som de övriga?

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.