Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera köket i Malmö

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Renovering av kök i lägenhet, HSB förening. 1. Riva ut gamla köket.

  Malmö
 • Köksrenovering

  2 rum a 9 kvadratmeter ska bli 1 rum på 18. Vägg ska rivas. Kök i ena rummet ska vara kvar men planeras om.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byta befintlig bänkskiva samt byta befintlig blandare och diskho. Ny bänkskiva, diskho samt blandare är köpta och finns hemma.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag vill ha hjälp med att byta bänkskiva i köket. Köket är ett u-kök och har därför 3 bänkskivor med två skarvar. Jobbet innebär:

  Malmö
 • Köksrenovering

  Hejsan, Jag har funderingar på att flytta mitt kök och skulle då behöva hjälp med att få dit nya rör samt kanske få bort de gamla. Jag bor i en 1,5a på 40kvadrat och planen är att flytta köket till halvan. Då mina grannar under har denna lösningen finns det enligt mäklaren rör i väggen för en sån här lösning.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Hej. Jag behöver hjälp för att byta köksluckorna och skåp i mitt kök. Jag har de nya köksluckorna men behöver hjälp med montering + installation av handtag.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byte av köksbänk i laminat eller trä.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.