Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera köket i Malmö

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Slipa, foga hål och måla om svarta, lackade Ballingslöv luckor och täcksidor i ett kök. Det gäller 5 små draglådor, 12 stora draglådor och 6 luckor. Samt täcksidorna och de delar av stommar som är svarta.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byte av köksbänk. Ca 4 meter.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med laga en putsvägg. Huset är från 1930-talet. Tegelstomme, träbjälklag, vass/grässtrån och sen lös puts ovanpå.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Utbyte av vask som spruckit och bänkskiva i kök. Köket är ett IKEA kök och det har visat sig omöjligt att hitta samma vask. Därför behöver jag en ny typ av vask och blandare och därigenom måste bänkskivan bytas också.

  Malmö
 • Köksrenovering

  A full kitchen with all renovations

  Malmö
 • Köksrenovering

  Vi vill sätta in diskmaskin och behöver hjälp med att ta bort ett skåp i köksinredningen, samt dragning av el och ny koppling till diskmaskin på vattenledningen under diskbänken.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Befintligt kök är gammal, men med viss påbyggnad. Det gamla ska rivas ut och ett nytt kök installeras. Alla skåp och luckor är redan beställda och levererade av Ikea.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.