Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera kök i Malmö

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Ta bort diskmaskin och installera ny inkl. montera kökslucka till den nya. Gärna bortforsling av gammal maskin.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Köket är ett IKEA kök från 2018 och bänkskivan som är i laminat har blivit brännskadad på ytan och behöver bytas ut. Den nya bänkskivan kommer vara inköpt och av samma modell som innan. Uppdraget avser att avlägsna den skadade bänkskivan, såga till delarna till den nya bänkskivan samt installera den nya bänkskivan.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag önskar ha hjälp med att byta ut min gamla diskmaskin mot en ny. Båda är helintegrerade maskiner. Köket är 8 år gammalt.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byta ut en inbyggd diskho i en bänkskiva

  Malmö
 • Köksrenovering

  Slipning och oljning av bänkskiva i kök. Rör sig om totalt tre bänkskivor som bildar ett U. Skivorna på långsidorna är ca 220cm och den på kortsidan ca 200 cm.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byta ut två bänkskivor. Massiv ek oljad. Total längd 3 m.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Behöver lyfta upp min bänkskiva som inte får plats i trapphuset. Den är nästan 4 m lång och jag bor på fjärdevåningen (utan hiss) det är knappt en timmes jobb behöver endast hissa upp den o få in den genom köks fönstret.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.