Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera köket i Malmö

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Byte av spiskåpa. Ta ner befintlig . Montera upp den nya .

  Malmö
 • Köksrenovering

  Hei Jeg behøver bevakning og pris på renovering av kjøkken. Rivning av gammelt kjøkken, bortkjøring av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken, legge nytt gulv, gjøre nye vegger (gips) . Kan det gjøres avtale om hantverkare å komme hjem til bevakning og prisoverslag for total arbeid?

  Malmö
 • Köksrenovering

  Har köpt ett Ikea kök som levereras i början på oktober. Behöver hjälp att ta ner gammalt kakel, fixa väggar och tak. Ev även bygga upp nya stommar.

  Malmö
 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med installation utav diskmaskin. Ingen diskmaskin finns sen tidigare. Om möjligt önskas även hjälp med ett mycket enkelt snickeriarbete i samband med detta (kapa till/montera ny hylla i 30-tals-funkiskök, grova grejer så inget finlir).

  Malmö
 • Köksrenovering

  Totalentreprenad kök. Byte och installation av stommar och köksskiva (ej kyl/frys och spis). Installation av diskmaskin (el och vatten behöver dras fram).

  Malmö
 • Köksrenovering

  Byta köksfläkt samt byta veranda tak

  Malmö
 • Köksrenovering

  Jag önskar lacka om köksluckor och täcksidor till ett litet kök, ca 2 m långt. Luckorna är idag högblanka så jag är osäker på om det ens går att genomföra. Är det möjligt önskar jag måla om dem.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.