Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera köket i Helsingborg

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

EEVC Bygg AB

Adress: Grustagsgatan 24, HELSINGBORG
Telefon: 042283800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Västra Berga Bygg AB

Adress: Box 13024, HELSINGBORG
Telefon: 0424002200

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Paradis & Nilsson Bygg AB

Adress: Farmarevägen 6, HELSINGBORG
Telefon: 0733461418

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Göra nytt kök i lägenhet i Helsingborg. Målning nya maskiner och skåp.

  Helsingborg
 • Köksrenovering

  Sprutlackering av köksluckor med en ytan som t ex hyllplan, vet inte vad den ytan kallas. Totalt 5st lådor och 14 dörrar/luckor i olika stl:4st 39,5x69,5 cm 5st 39,5x84,0 cm 1st 59,5x84,0 cm 2st 29,5x69,0 cm 1st 59,5x 2,08 cm 1st 39,5x2,08 cm Igenspackling av gamla handtagshål, 2st per dörr/låda.

  Helsingborg
 • Köksrenovering

  Köksluckor inkl lådfronter i ekfaner ( Myresjö) behöver slipas och fräschas upp. 12 luckor, 17 lådfronter, 2 sparksocklar.

  Helsingborg
 • Köksrenovering

  Rivning av köksskåp och kakel Bortforsling Laga väggen och förbereda för kakel Trösklar hall-vardagsrum och hall-sovrum Kakel ca 6kvm Montera 15-20 skåp Byggställning Rivning av VVS Återmontering VVS inklusive diskmaskin Rivning och förberedande av el Färdigställande av el inklusive 2 nya eluttag

  Helsingborg
 • Köksrenovering

  Önskar byta en vanlig spis till en induktionshäll och en seperat ugn undertill och tänkte samtidigt byta vasken intill. Behöver därför en ny bänkskiva i ek, laminat som resten av kökets bänkskivor. Bänkskivan är 180X60x3 cm och vasken, 2 delad och är 140X60 cm.

  Helsingborg
 • Köksrenovering

  Jag behöver hjälp med att installera diskmaskin och byta ut min gamla ugn till en ny.

  Helsingborg
 • Köksrenovering

  Vi önskar flytta ett kök i en sekelskifteslägenhet från ett rum till ett annat. Rummet där vi önskar ha köket har inte vatten/avlopp idag. Vår tanke är att det kan vara möjligt att dra vatten från ett närliggande badrum.

  Helsingborg

Mer information om

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.