Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att renovera kök i Nacka

Att renovera ett kök kan innebära många olika saker. Det vanligaste är att man byter ut köksinredning och eller köksluckor. Men det kan lika gärna vara uppsättande av kakel eller mosaik på väggen, installation av nya vitvaror, ny blandare eller varför inte ett nytt snyggt golv i köket! Renovering av kök skall helst utföras av personer med erfarenhet av köksrenoveringar. Var noga med att planera ditt kök i detalg innan du börjar renovera. Tänk på vilka behov och ytor din familj behöver. Använda gärna vår gratistjänst nedan för att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om ett nytt kök! Extern sajt för byte av kök

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Rixonera bygg

Adress: Sångfågelvägen 4, Nacka
Telefon: 0705-177200
Vi är ett mindre företag som har kunden som fokus. Stora som små jobb. Vi har tätt samarbete med underleverantörer (El, våtrum, arkitekter). Vi utför bland annat arbeten så som utbyggnad, renovering, måleri, kök, m.m. Vi har även tätt samarbete med inredningsarkitekter. (Svenskt bolag med svenska anställda)

Bröderna J & T Bygg AB

Adress: Bergåsavägen 7, 1tr, NACKA
Telefon: 0767601490

Medlem av Sveriges Byggindustrier

CASAB Fasad & Bygg AB

Adress: Box 699, NACKA
Telefon: 087169100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Hej! Jag behöver hjälp med att lägga ny och ev ta bort eller rätta till befintlig kakellist som ligger kring min köksbänk. Den som ligger nu glappar samt täcker inte ända in till hörnen.

  Nacka
 • Köksrenovering

  Hej! Jag vill gärna ha hjälp med att ta bort gammal och sätta ny kakellist i köket, ca 3m + 2m. Den som sitter nu var felmåttad och sitter därför inte tätt.

  Nacka
 • Köksrenovering

  Vi har idag ett U-format kök, där vi vill flytta kyl, frys samt en mindre "köks-ö" (totalt ca 2,5 meter brett och 1 m djup) in mot väggen för att skapa ett L-format kök. Det finns idag en vägg som utgör baksidan av kyl och frys och där finns el/data som kommer upp från golvet på två ställen och som går vidare upp i taket för belysning i köket på ett ställe. Innan offert godkänns vill jag helst att ett platsbesök görs så att vi kan titta på vilka lösningar som blir bäst utefter de förutsättningar som finns.

  Nacka
 • Köksrenovering

  Ta bort kakelfog på köksväggvägg. Ca 1. 5 m2. Skall sedan ättas upp Ikeas väggskiva så behöver bli slätt och fint

  Nacka
 • Köksrenovering

  Byta kakel i kök ca 2,5 kvm

  Nacka
 • Köksrenovering

  Kakla om i köket mellan diskbänk och överskåp

  Nacka
 • Köksrenovering

  Byte av bänkskiva i nytt kök (Vedum) demontering och montering bänkskiva. Bänkskiva finns.

  Nacka

Mer information om

Kommuninformation

Nacka kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner och har ca 85000 invånare. Den största delen av näringslivet består av finansiell verksamhet och tjänster. Den största sjön heter Järlasjön och är en en del av Storstockholm.