Register

GRATIS TJÄNST

Murning & plattsättning i Stockholm

Murning är ett mycket gammalt yrke och dess teknik har hängt med i flera tusen år. Vanliga murningsjobb som folk behöver hjälp med är: renovering av ytter- och källarväggar, murning av skorstenar och kakelugnar, putsning av fasader och mycket mer. Även plattsättning kan en murare utföra fast det är vanligare att en speciell plattsättare gör det.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i Oktober 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Morneon Bygg AB

Adress: Harpsundsvägen 96, BANDHAGEN
Telefon: 08940000

Medlem av SPEF

Stockholms Fasad & Konsult AB

Adress: Gårdsfogdevägen 12-14, BROMMA
Telefon: 08286169

Medlem av SPEF

JM Entreprenad AB Fasad

Adress: JM Entreprenad AB / Fasad, STOCKHOLM
Telefon:

Medlem av SPEF

Senast inkomna jobb

 • Murning / Plattsättning

  Byta två kakelplattor som spruckit i badrummet. Längst ner Vill också laga golvvärme. Vet ej vad som är fel.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Jag har köpt en ny diskmaskin o när den gamla togs bort såg de att golvet under diskmaskinen/alla skåp är ca 1 cm lägre än köksgolvet. Det behöver höjas till samma nivå för att dropobrickan under diskmaskinen ska fungera bra. Golvytan som behöver höjas är ca 55×55 cm, inget stort jobb m. a. o.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Putsen på grunden på min stuga behöver tas ned och putsas om, eventuellt kan även viss förbättring av grundstenarna behöva göras. Det ser ut att vara sinnersten.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Det gäller en murad och putsad garagevägg utomhus som behöver renoveras då den spruckit sönder pga frostsprängning och ytskiktet har fallit bort. Den skadade ytan är ca 3 kvm och djupet varierande mellan 5-10 cm. Garaget står på min tomt men den vägg som behöver åtgärdas vetter mot grannen, precis i tomtgränsen.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Hej, jag har en öppen spis (från 1958) den är godkänd av sotare, men upptäckte häromdagen att några stena inne i själva spisen är lite lösa. Jag skulle behöva någon som är duktig på eldstäder, som kan bedöma om det går att laga på ett enkelt sätt eller om spisen behöver muras om. Vill gärna att någon tittar på det och lämnar en offert, tack Med vänlig hälsning Maria Jaconelli

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Hej. Har en murstock upp till skorsten i ett hus. Den är rätt stor och ful.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Hej! Har en tegelvägg i köket som jag önskar göra något åt/ta bort helt, den sitter över köksbänken och går upp ungefär 1m till fläkten.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.