Register

GRATIS TJÄNST

Murning & plattsättning i Jönköping

Murning är ett mycket gammalt yrke och dess teknik har hängt med i flera tusen år. Vanliga murningsjobb som folk behöver hjälp med är: renovering av ytter- och källarväggar, murning av skorstenar och kakelugnar, putsning av fasader och mycket mer. Även plattsättning kan en murare utföra fast det är vanligare att en speciell plattsättare gör det.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

PM Fasader AB

Adress: Industrigatan 10, JÖNKÖPING
Telefon:

Medlem av SPEF

Senast inkomna jobb

 • Murning / Plattsättning

  Vi har ett tvåplanshus med gul tegelfasad, byggt 1982. Cirka 35 tegelstenar på en av väggarna, mot söder, har skador, frostsprängning. Bitar av tegelstenarna har fillit ner.

  Jönköping
 • Murning / Plattsättning

  Jag håller på att göra en grund till ett växthus. Jag funderar på om det blir bättre att leja bort putsarbetet nu här. Det är 2 varv med lecablock (18-20 block/varv) men en del av det hamnar under marken.

  Jönköping
 • Murning / Plattsättning

  Mura ytterskikt av husgrund i Bunn. Hus ca 170 m2.

  Jönköping
 • Murning / Plattsättning

  Murning med lättklinker (19 cm) i yttervägg till ett 6 m2 stort rum i ett uthus med en höjd av 2,2 meter (ca 20 m2) med två ventilöppningar) samt avskiljande innervägg, (15 cm) med två dörröppningar utan muröverstycke (ca 5 m2). Utförande inklusive allt material (murbruk, armering, lättklinker, ventilgaller mm), transporter och arbetskostnad.

  Jönköping
 • Murning / Plattsättning

  Arbetet består av flera delar enligt nedan:1-att bygga en stödmur på ca 10 meter lång, och 0,8 meter hög. 2-renovera och putsa den befintliga stödmuren vid tomtgränsen å ca 10 + 15 meter.

  Jönköping
 • Murning / Plattsättning

  En yttertrappa i bwtong är behov av lagning.

  Jönköping
 • Murning / Plattsättning

  Reparation av en stenmur som vi har runt huset. Sprickor i miren

  Jönköping

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.