Register

GRATIS TJÄNST

Murning & plattsättning i Göteborg

Murning är ett mycket gammalt yrke och dess teknik har hängt med i flera tusen år. Vanliga murningsjobb som folk behöver hjälp med är: renovering av ytter- och källarväggar, murning av skorstenar och kakelugnar, putsning av fasader och mycket mer. Även plattsättning kan en murare utföra fast det är vanligare att en speciell plattsättare gör det.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

FC Mureri AB

Adress: Exportgatan 33, HISINGSBACKA
Telefon:

Medlem av SPEF

Müllers Mur & Kakel AB

Adress: Smidesgatan 3B, GÖTEBORG
Telefon:

Medlem av SPEF

SEFA Mur & Kakel AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Murning / Plattsättning

  Hej! Jag behöver hjälp med att sätta puts på en framtagen tegelvägg i min inredda vind (bor i flerbostadshus). Total väggyta ca 4-5 kvm.

  Göteborg
 • Murning / Plattsättning

  Vi önskar få hjälp med att laga/renovera vår mur runt huset. Den har spruckit och fallit isär och blivit ful samt att en källartrappa utomhus behöver lagas i murningen runt om. Tacksam för hjälp och svar.

  Göteborg
 • Murning / Plattsättning

  Vi behöver hjälp med att laga en sten/betongtrappa, mura/putsa om en pelare som är 25x25cm och 270cm lång, ta bort gammal klinkers på uteplats om ca 10kvm, samt ersätta två trappor samt uteplats med ny sten/granitkeramik totalt runt 15kvm.

  Göteborg
 • Murning / Plattsättning

  Övre delen av skorstenen behöver muras om. Det är inget fel på rökkanalerna utan murbruket som håller ihop tegelstenarna har vittrat sönder. Vårt hus är byggt 1928 med brutet tak.

  Göteborg
 • Murning / Plattsättning

  Husgrunden på ett hus byggt 1930 behöver snyggas till på ett par ställen där putsen, med flis i, trasats sönder i samband med grävarbete. Total yta ca 5kvm. Vill att de ska snarlikt ut som resten av befintlig grund ser ut.

  Göteborg
 • Murning / Plattsättning

  1/ Bygga trappa med lecablock. 2/ Göra två fönsteröppningar på en vägg som är gjort av leca isoblock samt bygga bort fönster som vi har idag på samma vägg.

  Göteborg
 • Murning / Plattsättning

  Rasad stödmur, Starthöjd 0,5 m sluthöjd 3 m, längd 12 m;har rasat, den behöver muras upp igen

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.