Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med murning & plattsättning i Linköping

Murning är ett mycket gammalt yrke och dess teknik har hängt med i flera tusen år. Vanliga murningsjobb som folk behöver hjälp med är: renovering av ytter- och källarväggar, murning av skorstenar och kakelugnar, putsning av fasader och mycket mer. Även plattsättning kan en murare utföra fast det är vanligare att en speciell plattsättare gör det.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Puts- och Fasadteknik i Linköping AB

Adress: Norra Oskarsgatan 12, LINKÖPING
Telefon: 013351090

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Murning / Plattsättning

  Tvättstuga ska totalrenoveras med duschutrymme. Behöver hjälp med spackling tätskikt samt plattsättning. Arean på tvättstugan är ca 4,4 m2 Plattsättning i hall.

  Linköping
 • Murning / Plattsättning

  Bygga jordkällare i sluttning, där det tidigare stått en dylik, Dvs det finns en grop. Arbetet torde inbegripa grävning, grundarbete, murning/ betonggjutning. Storleksordning på jordkällaren (innermått) ca 2x2,5 m + svale Plats:

  Linköping
 • Murning / Plattsättning

  Lägga klinker (redan inköpt) på entrén utomhus. Det gäller en betongyta på 5 kvm med två synliga kanter (100 mm höga), som även de ska kläs. Den tredje kanten är dold och ska inte kläs.

  Linköping
 • Murning / Plattsättning

  Jag skulle vilja ha hjälp med att laga och snygga till putsen på sockeln till mitt hus. Det är ungefär 20 m2 men det är framförallt de ställen där det finns sprickor och släpp som jag skulle vilja ha hjälp med.

  Linköping
 • Murning / Plattsättning

  Renovering av betongtrappa till entré som släppt vid armeringen. Hej, vi har en gjuten betongtrapp till vår entré som har 6 trappsteg och fritt utrymme under trappan. I ena hörnet, vid fästet intill väggen har en bit betong släppt och vi kan se armeringen till räcket titta fram där.

  Linköping
 • Murning / Plattsättning

  Har en skorsten som behöver muras om och höjas ovanför yttertak.

  Linköping
 • Murning / Plattsättning

  Mura en spiskåpa i ett kök

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.