Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med murning & plattsättning i Lund

Murning är ett mycket gammalt yrke och dess teknik har hängt med i flera tusen år. Vanliga murningsjobb som folk behöver hjälp med är: renovering av ytter- och källarväggar, murning av skorstenar och kakelugnar, putsning av fasader och mycket mer. Även plattsättning kan en murare utföra fast det är vanligare att en speciell plattsättare gör det.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Murning / Plattsättning

  Mura en tegelmur i trädgården. . ca 8-10 kvm.

  Lund
 • Murning / Plattsättning

  Mura upp en stödmur ca 6meter lång och 0,5meter hög i en slänt i trädgården och lägga marktegelplattor invid muren. Markteglet är införskaffat.

  Lund
 • Murning / Plattsättning

  Göra om så att små rum blir ett större, ta bort en tunnare vägg mellan rummen. Ta bort en dörr, måla eller tapetsera.

  Lund
 • Murning / Plattsättning

  Renovering av badrum omfattande nedan :Demontering av vvs och inredning Rivning befintligt kakel/klinker Uppsättning nytt kakel/klinker Återmontering vvs och inredning. Önskar pris exkluvise kakel/klinker.

  Lund
 • Murning / Plattsättning

  Kakla om kök vid diskbänk, spis, avställningsyta (3 sidor):1,50 + 2,70 + 2,20 och höjd 0. 51 Behöver även hjälp med rekommendation av kakelförsäljare + elen (elkontakter)

  Lund
 • Murning / Plattsättning

  Vill ta bort vårt gamla kakel i köket (en sektion som är ca 355 x 51 cm med underlag betong och en sektion som är ca 62 x 51 cm underlag gipsskiva) och sätta dit nytt kakel som vi själva köper in?

  Lund
 • Murning / Plattsättning

  Att mura med 19-19-59 leca block En bröstning på en platta 2 block högt med 5 dörr öppningar 82 löpmeter En 6 m hög vägg med en dörr, och 3 hörn. Allt skall putsas på utsidan dvs en sida.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.