Register

GRATIS TJÄNST

Murning & plattsättning i Borås

Murning är ett mycket gammalt yrke och dess teknik har hängt med i flera tusen år. Vanliga murningsjobb som folk behöver hjälp med är: renovering av ytter- och källarväggar, murning av skorstenar och kakelugnar, putsning av fasader och mycket mer. Även plattsättning kan en murare utföra fast det är vanligare att en speciell plattsättare gör det.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Sjuhärads Puts & Tegel AB

Adress: Ryssbyvägen 25, BORÅS
Telefon:

Medlem av SPEF

Senast inkomna jobb

 • Murning / Plattsättning

  Plattsättning golv och vägg i ett rum på 4m2.

  Borås
 • Murning / Plattsättning

  Sätta klinkers på yttertrappa

  Borås
 • Murning / Plattsättning

  Laga och putsa stödmur som håller uppe gräsmattan på Funningevägen 5 (se bild på Google Maps streetview). Bilden är lite gammal så finns i dagsläget större sprickor och är mycket mosspåväxt. Tänker till våren när det är bättre klimat.

  Borås
 • Murning / Plattsättning

  Kanal från vedspis är otät och läcker ut i mellanbjälklag. Insatsrör finns i kanalen som enligt utsago ska vara trång och eventuellt inte gå att glidgjuta. Murstocken gjord i gråsten och tegel.

  Borås
 • Murning / Plattsättning

  Lägga betong och kakla källargång

  Borås
 • Murning / Plattsättning

  Efter rivning av vägg behöver väggen som den rivna väggen varit vinkelrät mot, lagas. Det är ett ca 15 cm brett spår som går från golv till tak. Även tre väggkanter måste jämnas från golv till tak.

  Borås
 • Murning / Plattsättning

  Två väggar är nedtagna i kök/matsal efter detta behövs att väggarna muras inför spackling och målning. Området är ca 15 cm brett och det är 3 spår på 2,60m där väggen är blottad in till håltegel i väggen. Bilder finns.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri