Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga laminatgolv i Malmö

Ett laminatgolv har två stora fördelar jämfört med massiva trägolv, de är billigare och de kräver mindre skötsel och underhåll. Det är också mycket mer tåligt mot repor, fläckar och olika sorters skador. Det finns en uppsjö av olika slags laminatgolv att välja på i olika nyanser och i olika imitationer av träslag. Många väljer exempelvis att ha laminatgolv i köket då det skall tåla en del där. 

Ett laminatgolv är ofta ett klickgolv som är enkelt att lägga men som all golvläggning är det en del arbete med det ändå och många väljer på grund av det att lägga ut arbetet på en duktig hantverkare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Kähr, AB Gustaf

Adress: Hamngatan 4, Malmö
Telefon: 048146000

Medlem av Golvbranschen

HL Golv & Vägginteriör AB

Adress: Fårabäcksvägen 90, Malmö
Telefon: 040547955

Medlem av Golvbranschen

Golvtjänst i Malmö AB

Adress: Jöns Risbergsgatan 8, Malmö
Telefon: 040920180

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Ta bort befintlig heltäckande matta och lägga plastmatta istället. Är förmodligen stengolv under men är osäker. Två mindre rum cirka 17-18kvadrat totalt tillsammans.

  Malmö
 • Golvläggning

  Hej. Jag har ett panga panga golv som jag behöver hjälp att läggas på ett undergolv som är i trä. Huset byggt 1936 Golvet är ett massivt träslag om :

  Malmö
 • Golvläggning

  Hej, min man och jag önskar få bort plast-/linoleumgolv från vårt sovrum och få det ersatt av något starkt aningen mörkare träklickgolv. Sovrummet är 440x300 ungefär. Kan ni uppskatta ungefärlig kostnad?

  Malmö
 • Golvläggning

  En lägenhet på 100 kvm där tanken är att tag bort det gamla parkettgolvet, jämna ut och sätta samma (nytt) parkett golv i kök,vardagsrummet, hall och tre sovrum. Tanken är att allt ska gå i ett och att ha så lite trösklar som möjligt

  Malmö
 • Golvläggning

  Tag bort våtrumsgolv i badrum ca 8 kvm samt lägga ny.

  Malmö
 • Golvläggning

  Byte av golv, lägga parkettgolv i hela huset, ca 150kvm.

  Malmö
 • Golvläggning

  Tvättstuga med 40 år gammal Våtrumsmatta. Byta till ny både golv och väggar samt ny golvbrunn. Golvmått 1,70 x 2,20 ( ej inkludera ev mattbit upp på väggen) takhöjd 2,40.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.