Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga laminatgolv i Lund

Ett laminatgolv har två stora fördelar jämfört med massiva trägolv, de är billigare och de kräver mindre skötsel och underhåll. Det är också mycket mer tåligt mot repor, fläckar och olika sorters skador. Det finns en uppsjö av olika slags laminatgolv att välja på i olika nyanser och i olika imitationer av träslag. Många väljer exempelvis att ha laminatgolv i köket då det skall tåla en del där. 

Ett laminatgolv är ofta ett klickgolv som är enkelt att lägga men som all golvläggning är det en del arbete med det ändå och många väljer på grund av det att lägga ut arbetet på en duktig hantverkare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nybergs Golv

Adress: Sunnanvägen 14 S 4tr, Lund
Telefon: 0709582455

Medlem av Golvbranschen

Lunds Golvmontage AB

Adress: Åkergränden 16, Lund
Telefon: 0462113040

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Vi skulle vilka sätta nytt golv i köket. 20 kvm med kalksten i 30 cm fallande längder. Installera Golvvärme eldrivet under.

  Lund
 • Golvläggning

  Hej! Jag och min flickvän behöver hjälp med att lägga golv till vardagsrum och hall, det är ca 25 kvm. Hur ser er tillgänglighet ut och vad brukar det arbetet kosta ungefär?

  Lund
 • Golvläggning

  Jag bor i en lägenhet i Lund och har haft en liten vattenläcka vid mitt element i sovrummet. Vattenläckan är åtgärdad, men reparatören var tvungen att bryta upp en del av golvet (ca 20•40cm). Hela rummet är ca 12,5 kvm.

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga laminatgolv i en tvårumslägenhet i Lund om cirka 60-65kvm (kök, korridor, sovrum, klädkammare och vardagsrum). Golvet köps av beställare direkt från Bjelin. Golvet skall läggas från yttervägg till yttervägg, alltså i solens riktning.

  Lund
 • Golvläggning

  Vi ska byta golv i vår nya lägenhet i centrala Lund. Drygt 100kvm. Industriparkett.

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga wooduro ek på klinkers med golvvärme. Ca 40kvm. En korridor med vinklar o vrår.

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga nytt golv for kök. Golv är nu utan trägolv och det är torr.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.