Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga laminatgolv i Lund

Ett laminatgolv har två stora fördelar jämfört med massiva trägolv, de är billigare och de kräver mindre skötsel och underhåll. Det är också mycket mer tåligt mot repor, fläckar och olika sorters skador. Det finns en uppsjö av olika slags laminatgolv att välja på i olika nyanser och i olika imitationer av träslag. Många väljer exempelvis att ha laminatgolv i köket då det skall tåla en del där. 

Ett laminatgolv är ofta ett klickgolv som är enkelt att lägga men som all golvläggning är det en del arbete med det ändå och många väljer på grund av det att lägga ut arbetet på en duktig hantverkare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nybergs Golv

Adress: Sunnanvägen 14 S 4tr, Lund
Telefon: 0709582455

Medlem av Golvbranschen

Lunds Golvmontage AB

Adress: Åkergränden 16, Lund
Telefon: 0462113040

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Jag vill ha hjälpa med golvläggning och behöver också laminatgolv

  Lund
 • Golvläggning

  Intresserad av offert till att lägga ett trägolv i mitt kök ca 15 kvadratmeter. 50 tals kök. Jag har tagit bort de flesta golvlisterna själv.

  Lund
 • Golvläggning

  Svetsa en plastmattaskarv i badrum

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga massivt brädgolv ovanpå befintligt klinkergolv om detta är lämpligt. Utrymmet är ca 60 kvm stort Jag vill först veta om det är en bra idé eftersom det gäller en gammal smedja från 1800-talet där man på 70-talet gjutit betongplatta och lagt klinker ovanpå det (med alla brister som sådana konstruktioner har) Jag vill mest veta att det inte finns ökad risk för fuktrelaterade problem, att man typ stänger in fukten som vandrar upp från plattan.

  Lund
 • Golvläggning

  Golvläggning i kök, nuvarande golv är vattenskadat och ska bytas till antingen 1) samma som innan ekparkett 2) alternativt till klinker beroende på kostnad Behöver offert på båda inklusive kostnaden för ekparkett (referenskostnad) Golvytan är 5,2 kvm och materialåtgång 6 kvm

  Lund
 • Golvläggning

  Borttagning o bortforsling av linneskåp förankrat i golv. Läggning av golv cirka 8 kvm. Pergo laminatplankor (finns).

  Lund
 • Golvläggning

  HejVi vill installera 80 kvm av click parkettgolv. Det är 6 rum.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.