Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga laminatgolv i Lund

Ett laminatgolv har två stora fördelar jämfört med massiva trägolv, de är billigare och de kräver mindre skötsel och underhåll. Det är också mycket mer tåligt mot repor, fläckar och olika sorters skador. Det finns en uppsjö av olika slags laminatgolv att välja på i olika nyanser och i olika imitationer av träslag. Många väljer exempelvis att ha laminatgolv i köket då det skall tåla en del där. 

Ett laminatgolv är ofta ett klickgolv som är enkelt att lägga men som all golvläggning är det en del arbete med det ändå och många väljer på grund av det att lägga ut arbetet på en duktig hantverkare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nybergs Golv

Adress: Sunnanvägen 14 S 4tr, Lund
Telefon: 0709582455

Medlem av Golvbranschen

Lunds Golvmontage AB

Adress: Åkergränden 16, Lund
Telefon: 0462113040

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Vi önskar lägga laminat (klickgolv) med nya lister längs väggarna i hall, tre sovrum och ett vardagsrum om totalt 62,2 kvadratmeter samt vinylmatta i kök, 7,6 kvadratmeter och badrum 3,95 kvadratmeter.

  Lund
 • Golvläggning

  Hjälp med val av golv till kök och ett badrum, samt installation och bortagning av gamla golvet om nödvändigt. Slipningen av parkett golv i vardagsrum. Kan börjas när som helst men vill ha allt klart senast mitten av December

  Lund
 • Golvläggning

  Arbetet är att lägga ett nytt plastgolv i en tvättstuga med golvbrunn. Golv ytan är ca. 10 kvm (dvs.

  Lund
 • Golvläggning

  Ny parkett ska läggas i ett rum med öppen lösning med köksdel samt ca 2 m korridor totalt Ca 35 Kvm, 3 Stav ek klickgolv fabrikat Tarkett Aspö från Bauhaus eller Kährs ekparkett 3Stav 5G pris 269 kr / kvm från Hornbach Förutsättningar Befintligt klickgolv rives och bortforslas Sockellister borttagna Nytt klickgolv levereras och monteras Nya sockellister vita ca 56 mm, inköps levereras o monteras. En dörr behöver nya foder 2 sidor Kökssockellister borttagna

  Lund
 • Golvläggning

  Laminat golv samt byte av lister, man behöver fylla in en bit grov 0,5 m

  Lund
 • Golvläggning

  Jag behöver hjälp med att lägga 13kvm2 klinkers i ett uterum

  Lund
 • Golvläggning

  Läggning av klinker i kök och hall

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.