Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga laminatgolv i Lund

Ett laminatgolv har två stora fördelar jämfört med massiva trägolv, de är billigare och de kräver mindre skötsel och underhåll. Det är också mycket mer tåligt mot repor, fläckar och olika sorters skador. Det finns en uppsjö av olika slags laminatgolv att välja på i olika nyanser och i olika imitationer av träslag. Många väljer exempelvis att ha laminatgolv i köket då det skall tåla en del där. 

Ett laminatgolv är ofta ett klickgolv som är enkelt att lägga men som all golvläggning är det en del arbete med det ändå och många väljer på grund av det att lägga ut arbetet på en duktig hantverkare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nybergs Golv

Adress: Sunnanvägen 14 S 4tr, Lund
Telefon: 0709582455

Medlem av Golvbranschen

Lunds Golvmontage AB

Adress: Åkergränden 16, Lund
Telefon: 0462113040

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Har en bostadsrätt på totalt 78kvm (3 rok) som har plastmatta i alla rum utom vardagsrummet som har ett slitet parkett golv. Jag skulle vilja ha hjälp med nytt trä/parkettgolv (samma) i hela lgh:en utom badrum och klädkammare. Så kanske 70kvm.

  Lund
 • Golvläggning

  Ta bort befintligt klinkergolv i hall ca 7,5 kvadratmeter och ta bort laminatgolv i sovrum ca 12 kvadratmeter. Forsla bort detta. Lägga golv, typ Tarkett eller liknande, i sovrum ca 12 kvadratmeter, hall ca 7,5 kvadratmeter och klädkammare ca 2 kvadratmeter.

  Lund
 • Golvläggning

  Reparation av våtrumsmatta där en garderob tidigare stått. En ruta på ca 60x80 cm måste läggas matta på. Byter vv beredare och behöver offra garderoben och där ligger ingen våtrumsmatta där garderoben tidigare stått.

  Lund
 • Golvläggning

  Hej! Vi skulle vilja ha hjälp med att lägga om parkettgolv i två rum på cirka 35 och 15 kvadrat. I det stora rummet är golvet lite sluttande i ena hörnet av rummet och det skulle vi vilja ha upprättat igen.

  Lund
 • Golvläggning

  Hej, jag har ett 20m2 ekstavsparkett golv som har "mystiska" skador. Stora springor mellan stavar, stavar som slagit sig och ger en vågig känsla på golvet, när knackar på golvet så hörs att inte ligger fast förankrat mot undergolv överallt. Golvet lades in för 4 år sedan efter en vattenskada i väggarna.

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga nytt golv samt lister. 24 kvadrat. Flytta möblerna

  Lund
 • Golvläggning

  Vi har köpt en hus från 1974 som vi skall lägga klinkers på. Golvet har en plastmatta som troligtvis är fäst med svartlim som innehåller asbets. Vi hade eventuellt velat lägga golvvärme om möjligt.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.