Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga laminatgolv i Göteborg

Ett laminatgolv har två stora fördelar jämfört med massiva trägolv, de är billigare och de kräver mindre skötsel och underhåll. Det är också mycket mer tåligt mot repor, fläckar och olika sorters skador. Det finns en uppsjö av olika slags laminatgolv att välja på i olika nyanser och i olika imitationer av träslag. Många väljer exempelvis att ha laminatgolv i köket då det skall tåla en del där. 

Ett laminatgolv är ofta ett klickgolv som är enkelt att lägga men som all golvläggning är det en del arbete med det ändå och många väljer på grund av det att lägga ut arbetet på en duktig hantverkare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Särö Golv AB

Adress: Datavägen 12 A, Askim
Telefon: 031995010

Medlem av Golvbranschen

Mattkillarna i Göteborg AB

Adress: Askims Verkstadsväg 1, Askim
Telefon: 0317483850

Medlem av Golvbranschen

Leander Måleri AB, Olof

Adress: August Barks gata 30, Västra Frölunda
Telefon: 031492419

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  We want to replace the floor on 1st and 3rd floor, total around 80 sqm. We will buy the materials and paddings. The work includes remove the current floor and replace with the new style (pergo mist oak) we bought.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Golvläggning klinker 30 kvm (2 rum + mindre korridor) i källarvåning i villa i Utby. Ej golvvärme. Önskar även offert på rivning av befintligt golv av trälaminat.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Behöver hjälp av en expert att ta bort lite golv samt lägga nytt, det är ett gammalt trägolv i ett landshövdingehus så det är inte mycket som är rakt och jämnt. Ca 10 kvm.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Vill lägga nytt golv i en lägenhet ca 30kvm Men jag vill även byta golvet för hallen och vardagsrummet. Det går dock inte att allt görs samtidigt. Men totalt blir det att jag vill lägga om golvet för ca 50km

  Göteborg
 • Golvläggning

  Behöver lägga ett värmegolv m vattenburen värme i ett rum.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Ett IKEA golv i en källare ca 9 kvm. Underlaget är ett ventilerat golv med en tun Ebeco värmegolv som är installerad och klart. Söker golvläggning samt sätta enklare lister(ej inköpta)

  Göteborg
 • Golvläggning

  Golvläggning av lägenhet 37 kvm. Nytt golv på äldre trägolv

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.