Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga laminatgolv i Linköping

Ett laminatgolv har två stora fördelar jämfört med massiva trägolv, de är billigare och de kräver mindre skötsel och underhåll. Det är också mycket mer tåligt mot repor, fläckar och olika sorters skador. Det finns en uppsjö av olika slags laminatgolv att välja på i olika nyanser och i olika imitationer av träslag. Många väljer exempelvis att ha laminatgolv i köket då det skall tåla en del där. 

Ett laminatgolv är ofta ett klickgolv som är enkelt att lägga men som all golvläggning är det en del arbete med det ändå och många väljer på grund av det att lägga ut arbetet på en duktig hantverkare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Golvbröderna AB

Adress: Molijnsväg 17, Linköping
Telefon: 013153015

Medlem av Golvbranschen

Golvteknik i Linköping AB

Adress: Hackeforsvägen 1, LINKÖPING
Telefon: 0134655700

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Golvkomfort i Linköping AB

Adress: Box 1192, LINKÖPING
Telefon: 013242490

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Läggning av klinkergolv i ett torkrum (för tvätt) i källaren. Golvet är idag målat betonggolv. Rummet är 8 kvadratmeter.

  Linköping
 • Golvläggning

  Jag har tagit bort en plastmatta som låg i ett rum på 13,2 kvm. Halva golvet under är parkett och andra halvan är masonit. Det finns en nivåskillnad på 1-2 mm där golven möts pga en demonterad vägg.

  Linköping
 • Golvläggning

  Bilning golvbrunn gjutjärn samt läggning av utskikt badrum i lägenhet i bostadsrätt. Yta ca 7 - 8 kvm

  Linköping
 • Golvläggning

  Hej, Jag har en hall som jag lägga klinkersgolv i (ca 4 kvadratmeter). Förarbetet är färdigt och det ända jag behöver ha hjälp med är att skära till 9 plator som alla behöver en individuelll form. Plattorna är 45x45 cm och jag kommer måla ut vilken form som krävs för respektiva platta.

  Linköping
 • Golvläggning

  Jag behöver byta ut mitt gamla paket golv mot nya pakett golv i vardagsrum på 26,2 kvm och köket på 10 kvm. Vill gärna har pris specifikation både fast och timpris. Underlag är betong, det är en bostadrätt lägenhet.

  Linköping
 • Golvläggning

  Kombinerat kök/vardagsum och hall på ca 45m2 där gammalt parkettgolv behöver rivas ut och nytt golv ska läggas. Öppen för förslag på vilket nytt golv som ska läggas men skall vara någon typ av parkett.

  Linköping
 • Golvläggning

  övervåning, allrum ca 30m2. nu finns plastgolv. Önskar liknade golv, vinylgolv

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.