Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga laminatgolv i Borås

Ett laminatgolv har två stora fördelar jämfört med massiva trägolv, de är billigare och de kräver mindre skötsel och underhåll. Det är också mycket mer tåligt mot repor, fläckar och olika sorters skador. Det finns en uppsjö av olika slags laminatgolv att välja på i olika nyanser och i olika imitationer av träslag. Många väljer exempelvis att ha laminatgolv i köket då det skall tåla en del där. 

Ett laminatgolv är ofta ett klickgolv som är enkelt att lägga men som all golvläggning är det en del arbete med det ändå och många väljer på grund av det att lägga ut arbetet på en duktig hantverkare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

George Anderson Golv AB

Adress: Varbergsvägen 48, BORÅS
Telefon: 033444777

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Vill ha hjälp att lägga nytt golv i kök Tilltänkt golvtyp 1-stav trägolv yta c:a 15m2 Diverse hinder i rummet, så som 2 element, avlopp m. m.

  Borås
 • Golvläggning

  Behöver lägga om till vinyl golv i köket. Just nu har vi laminat golv.

  Borås
 • Golvläggning

  Kostnadsförslag för att lägga klinker 70kvm på fria ytor

  Borås
 • Golvläggning

  Hej, Jag behöver hjälp att byta befintlig badrumsmatta samt golvbrunn, toalettstol och tvättställ. Govmatta, toalett och tvättställ har vi. Jobbet är i lägenhet.

  Borås
 • Golvläggning

  4-5 parkettskivor behöver bytas. Slipning av golv efteråt.

  Borås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag önskar flytta tvättmaskin + torktumlare från nuvarande tvättstuga till pannrum där det idag finns bergvärmepump+centraldammsugare. Således behöver jag hjälp med rördragning (+ ev översyn av el?).

  Borås
 • Vatten / Avlopp

  Vid badrumsrenovering behöver vi hjälp med avlopp till dusch och badkar samt toalett som skall bytas från vanlig till vägghängd. Samt installation av blandare/vatten till två handfat(1 med kommod), duschen och badkaret.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri