Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga laminatgolv i Borås

Ett laminatgolv har två stora fördelar jämfört med massiva trägolv, de är billigare och de kräver mindre skötsel och underhåll. Det är också mycket mer tåligt mot repor, fläckar och olika sorters skador. Det finns en uppsjö av olika slags laminatgolv att välja på i olika nyanser och i olika imitationer av träslag. Många väljer exempelvis att ha laminatgolv i köket då det skall tåla en del där. 

Ett laminatgolv är ofta ett klickgolv som är enkelt att lägga men som all golvläggning är det en del arbete med det ändå och många väljer på grund av det att lägga ut arbetet på en duktig hantverkare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 247 förfrågningar i November 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

George Anderson Golv AB

Adress: Varbergsvägen 48, BORÅS
Telefon: 033444777

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Lägga klinkers i bastu 6,6 kvadratmeter. Flytspackla innan.

  Borås
 • Golvläggning

  Hej skulle behöva hjälpa med att lägga laminat golv 70 kvadrat har tagit bort det gamla

  Borås
 • Golvläggning

  Jag har ett parkettgolv i hallen där 4-5 brickor blivit fukskadade och undrar hur mycket det kostar och om det går att endast byta ut dem?

  Borås
 • Golvläggning

  Vi vill isolera vårt källargolv med platonmatta samt laminat ovanpå. Just nu ligger stenklinkers direkt på betongplatta och det är väldigt kallt. Rummet och hallen är hyfsat rektangulära men det blir lite snedare vid trappan.

  Borås
 • Golvläggning

  Ett parkettgolv fr 1977/78 behöver bytas ut. Arean ca 70 kvadratmeter.

  Borås
 • Golvläggning

  Hej jag skulle behöva hjälp med att antingen om det är möjligt slipa ner trösklarna, eller byta de så jag inte har någon enorm nivåskillnad ok med 1,5cm idag är tröskeln högre på ena sidan och lägre på andra, högsta punkt 2,5cm och lägsta 1,5cm ca. Robotdammsugare som ska kunna köra över. Ser fram emot snabba svar och att någon kan utföra jobbet kanske redan idag fredag.

  Borås
 • Golvläggning

  Vill ha hjälp att lägga nytt golv i kök Tilltänkt golvtyp 1-stav trägolv yta c:a 15m2 Diverse hinder i rummet, så som 2 element, avlopp m. m.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri