Register

GRATIS TJÄNST

Betongarbete i Uppsala

Betongarbetarens arbetsuppgifter består först och främst av två olika moment.  Det ena är gjutning och det andra armering. Gjutning innebär att man fyller betong i en gjutform och jämnar sedan till ytan. Armeringen görs innan och det innebär att man monterar armeringsjärn i gjutformarna för att förstärka konstruktionen. Exempel på det som armeras och gjuts är golv, väggar, broar, husgrunder och mycket mer. Det är ett ganska tungt jobb som kräver god fysik.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Betong / Armering

  Jag ska bygga en pool 3X6 m på våran gård. 50 cm grävning är klar. Jag behöver hjälp med betongplattan, 4X7meter, utan dränering och gjutning av poolvägen ,1,5 meter höjd, med beställda Thermoblocken.

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Gjuta en 215 kvm stor hus grund.

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Bygger en pool. Kommer behöver dels hjälp med att 1. gjuta en grund.

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Gör ett dörr hål i en tegelvägg. storlek 0. 9 =2. 10 innomhus

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Hej, jag skulle behöva hjälp med att gjuta. En Platta till ett hus på 150kvm i uppsala. Gammal åkermark, så platt mark och inga stenar.

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Letar efter offerter för att applicera mikrocement. Vi har en hall på omkring 10 m2 och ett badrum på 3,5 m2 golv plus kanske 13 m2 väggar. Vi vill eventuellt göra mikrocement på delar av kökskaklet.

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Jag skall bygga in min carport och behöver hjälp med att gjuta en platta. Jag har själv gjort underarbetet dvs dränering, isolering och armering. Plattan är inte bärande och har storleken 2800x5100x100.

  Uppsala

Mer information om

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.