Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med betongarbete i Uppsala

Betongarbetarens arbetsuppgifter består först och främst av två olika moment.  Det ena är gjutning och det andra armering. Gjutning innebär att man fyller betong i en gjutform och jämnar sedan till ytan. Armeringen görs innan och det innebär att man monterar armeringsjärn i gjutformarna för att förstärka konstruktionen. Exempel på det som armeras och gjuts är golv, väggar, broar, husgrunder och mycket mer. Det är ett ganska tungt jobb som kräver god fysik.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Betong / Armering

  Letar efter offerter för att applicera mikrocement. Vi har en hall på omkring 10 m2 och ett badrum på 3,5 m2 golv plus kanske 13 m2 väggar. Vi vill eventuellt göra mikrocement på delar av kökskaklet.

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Jag skall bygga in min carport och behöver hjälp med att gjuta en platta. Jag har själv gjort underarbetet dvs dränering, isolering och armering. Plattan är inte bärande och har storleken 2800x5100x100.

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Gjutning av stödmur som ersättning för gammal mur av slipers, 19,5 m lång och 0,5 m hög. Baksidan består av grannens tomt som är ca 45 cm högre belägen än vår och har en hög häck mot vår tomtgräns. Vi vet inte hur tjock muren behöver vara, men vill ha den så tunn som möjligt.

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Jag behöver hjälp med ett endagsjobb. Det handlar om att gjuta en 10 cm platta på ca 70 kvm. Underliggande bärlager och gjutform med armering kommer att vara klart.

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Hej! Behöver hjälp att renovera/gjuta yttertrappa. Trappan är från början av 40-talet och håller på att vittra söder i ytterkant på ett par trappsteg

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Hej! Behöver hjälp att renovera/gjuta yttertrappa, den befintliga är sliten ner till armeringen.

  Uppsala
 • Betong / Armering

  Två betongtrappor som behöver renoveras både på ovan- och undersidan.

  Uppsala

Mer information om

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.