Register

GRATIS TJÄNST

Betongarbete i Lund

Betongarbetarens arbetsuppgifter består först och främst av två olika moment.  Det ena är gjutning och det andra armering. Gjutning innebär att man fyller betong i en gjutform och jämnar sedan till ytan. Armeringen görs innan och det innebär att man monterar armeringsjärn i gjutformarna för att förstärka konstruktionen. Exempel på det som armeras och gjuts är golv, väggar, broar, husgrunder och mycket mer. Det är ett ganska tungt jobb som kräver god fysik.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Betong / Armering

  Efter en vattenskada i källaren upptäcktes en stor spricka i betongvägg, från taket till golvet. Behöver ha hjälp för att laga sprickan. Det kan finnas ytterligare sprickor som behöver lagas, rivning pågår.

  Lund
 • Betong / Armering

  Behöver hjälp med att borra i tak för rakskurna för gratin och sätta upp lampa i kök, behöver borra hål på taket.

  Lund
 • Betong / Armering

  Hej, vi på Hallands nation har en ramp för att kunna tillgodose behov för rullstolsburna personer. Vi har även leveranser som kör via denna ramp. Problemet är att på ett parti är svängradien för liten för större handtruckar.

  Lund
 • Betong / Armering

  Lägga betonggolv med isolering på en halvmurad och inglasad altan ca 3,5x7,1m. Viss förarbete är gjord på marken i form av att det ligger ca 10cm djup makadam som är packad med en 90kgs padda.

  Lund
 • Betong / Armering

  Ytslipning av bänkskiva av betong i kök och behandling, på plats.

  Lund
 • Betong / Armering

  En bil har kört in i vårt staket och slagit ner en betongpelare samt förstört en panel i staketet, 2,50 m lång och gjord i trä. En ny betongpelare måste gjutas och målas vit, träpanelen tillverkas, målas falurött och monteras. Behöver offert till försäkringsbolaget.

  Lund
 • Betong / Armering

  Lagning av en balkong ca 12 kvm , ytan släppt samt vissa ställen synlig armering.

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.