Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med betongarbete i Linköping

Betongarbetarens arbetsuppgifter består först och främst av två olika moment.  Det ena är gjutning och det andra armering. Gjutning innebär att man fyller betong i en gjutform och jämnar sedan till ytan. Armeringen görs innan och det innebär att man monterar armeringsjärn i gjutformarna för att förstärka konstruktionen. Exempel på det som armeras och gjuts är golv, väggar, broar, husgrunder och mycket mer. Det är ett ganska tungt jobb som kräver god fysik.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Puts- och Fasadteknik i Linköping AB

Adress: Norra Oskarsgatan 12, LINKÖPING
Telefon: 013351090

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Betong / Armering

  Hej, jag behöver hjälp med att fixa betong väggen på vårt radhus,

  Linköping
 • Betong / Armering

  Behöver hjälp att borra upp en TV på betongvägg.

  Linköping
 • Betong / Armering

  Behöver hjälp med att renovera en gammal betongtrappa som det är lite sprickor i. Måtten är 120*200 två steg halvrund. Vi vill få en besiktning av trappan innan ev arbete utförs.

  Linköping
 • Betong / Armering

  Vara kontrollansvarig som upprättar kontrollplan för hela byggnationen (vinterrum med källardel, ca 45 kvm byggyta). Formning, armering och gjutning av platta på mark med vätskeburen golvvärme. Övrigt konstruktionsarbete efter överenskommelse.

  Linköping
 • Betong / Armering

  Vi behöver hjälp med att anlägga en trappa ner till källaren, där det idag är en garagenedfart. Byta port mot dörr och därmed mura igen en del av öppningen. Grävare redan anlitad att dränera huset och samtidigt gräva för trappan.

  Linköping
 • Betong / Armering

  Jag vill ha hjälp med att borra upp några grejer i en betongvägg. En spegel med lampor på varje sida (över ett sminkbord) samt en hylla över det. Finns det någon som kan hjälpa till med det?

  Linköping
 • Betong / Armering

  Jag har ett spiseluttag som väggen bakom är i bedrövligt skick. Jag vill få väggen spacklad eller annan lösning så uttaget sitter bra. Då jag planerar för induktionshäll så är det positivt men ej nödvändigt (om inte reglerna säger så) om ni samtidigt kan ordna elektriker.

  Linköping

Mer information om

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.