Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med betongarbete i Göteborg

Betongarbetarens arbetsuppgifter består först och främst av två olika moment.  Det ena är gjutning och det andra armering. Gjutning innebär att man fyller betong i en gjutform och jämnar sedan till ytan. Armeringen görs innan och det innebär att man monterar armeringsjärn i gjutformarna för att förstärka konstruktionen. Exempel på det som armeras och gjuts är golv, väggar, broar, husgrunder och mycket mer. Det är ett ganska tungt jobb som kräver god fysik.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

FC Mureri AB

Adress: Exportgatan 33, HISINGSBACKA
Telefon:

Medlem av SPEF

Müllers Mur & Kakel AB

Adress: Smidesgatan 3B, GÖTEBORG
Telefon:

Medlem av SPEF

SEFA Mur & Kakel AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Betong / Armering

  Arbetet omfattar att göra en betongplatta till ett attefallshus. Tomt i Fräntorp Göteborg. Storlek 5,7 x 4,8 m.

  Göteborg
 • Betong / Armering

  Utomhus terrassbjälklag på ca 40 m2 (5 x 8 m). Armering och gjutning av 5 cm betongplatta ovanpå befintligt tätskikt. Terrassen befinner sig 12-20 m från tomtgräns/trottoar och 0,5 m över omgivande gräsmatta.

  Göteborg
 • Betong / Armering

  Fräsa spår för golvärmeslangar i befintligt betonggolv. Rummet är totalt ca 20 kvm och skall bli kök. Så vissa ytor kommer täckas av skåp och vitvaror.

  Göteborg
 • Betong / Armering

  Vi skall bygga ut vårt hus med ett fullisolerat uterum på ca 35 kvadratmeter, och behöver ha hjälp med grundläggningen. Det är ett berg som huset står på idag som inte är plansprängt utan har murad torpargrund på gjuten sula. Utbyggnaden vill jag ha i en isolerad gjuten platta, det finns utrymme för ett makadamlager mellan markisolering och berget.

  Göteborg
 • Betong / Armering

  15 kvm betongplatta enligt ritning med grävning

  Göteborg
 • Betong / Armering

  Gjutning av nytt tak på murat utrymme utomhus för soptunna, ung 100 x 100cm, c:a 5 cm tjockt. Nuvarande frostsprängt. Omputsning av skadad angränsande puts.

  Göteborg
 • Betong / Armering

  Behöver hjälp med att gjuta igen betonggolv efter att ha bytt golvbrunn i källare. Cirka 2 kvm med fall för den nya brunnen. Underlaget är makadam och plattan är cirka 10cm tjock och oisolerad.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.