Register

GRATIS TJÄNST

Betongarbete i Stockholm

Betongarbetarens arbetsuppgifter består först och främst av två olika moment.  Det ena är gjutning och det andra armering. Gjutning innebär att man fyller betong i en gjutform och jämnar sedan till ytan. Armeringen görs innan och det innebär att man monterar armeringsjärn i gjutformarna för att förstärka konstruktionen. Exempel på det som armeras och gjuts är golv, väggar, broar, husgrunder och mycket mer. Det är ett ganska tungt jobb som kräver god fysik.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Morneon Bygg AB

Adress: Harpsundsvägen 96, BANDHAGEN
Telefon: 08940000

Medlem av SPEF

Stockholms Fasad & Konsult AB

Adress: Gårdsfogdevägen 12-14, BROMMA
Telefon: 08286169

Medlem av SPEF

JM Entreprenad AB Fasad

Adress: JM Entreprenad AB / Fasad, STOCKHOLM
Telefon:

Medlem av SPEF

Senast inkomna jobb

 • Betong / Armering

  Hej, jag har två stycken betongskivor i mitt kök som är missfärgade, suger åt sig smuts och är svåra att rengöra. Gissar att de skulle behövas slipas och ytbehandlas. Den ena fungerar som diskbänk, den andra som en vanlig köksyta/bänk.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Vi har fått en sprickbildning, förmodligen rostskador på armeringsjärn, i en betongbalk i garagetaket vid garagets tvättplats. Behöver lagas.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Hej, Vi bor i Stockholm och det finns en ganska stor spricka i betongtrappan på framsidan (till framdörren) av vårt hus som måste lagas. Vi ska snart sälja vårt hus och ska ha visningen om några veckor så vill helst ha det lagat så fort som möjligt.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Har en gjuten köksbänk av okänt material. Den har blivit fläckig och behöver slipas innan försäljning av lägenhet.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Har en parkering som är gjord av en ram i betong fylld med med grus. Betongen har spruckit på flera ställen och behöver laggas. Det är ett större hål på ca en halvmeter i diameter och en stor spricka på ca 2-3 dm.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Betongen på framkanten av balkong på radhus i betong spricker runt armering / räcke. Det är ca 6 m. Räcke behöver demonteras och ställning krävs.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Jag ska göra en utomhusbänk till en park, bänken är tänkt att vara gjuten i vit fiberbetong. Måtten är 2,2m lång & ca 40cm i diameter, formad som ett skelettben. Uppdraget är för en offentlig gestaltning.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.