Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med betongarbete i Stockholm

Betongarbetarens arbetsuppgifter består först och främst av två olika moment.  Det ena är gjutning och det andra armering. Gjutning innebär att man fyller betong i en gjutform och jämnar sedan till ytan. Armeringen görs innan och det innebär att man monterar armeringsjärn i gjutformarna för att förstärka konstruktionen. Exempel på det som armeras och gjuts är golv, väggar, broar, husgrunder och mycket mer. Det är ett ganska tungt jobb som kräver god fysik.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Morneon Bygg AB

Adress: Harpsundsvägen 96, BANDHAGEN
Telefon: 08940000

Medlem av SPEF

Stockholms Fasad & Konsult AB

Adress: Gårdsfogdevägen 12-14, BROMMA
Telefon: 08286169

Medlem av SPEF

JM Entreprenad AB Fasad

Adress: JM Entreprenad AB / Fasad, STOCKHOLM
Telefon:

Medlem av SPEF

Senast inkomna jobb

 • Betong / Armering

  Brf skörden:gjuta betong golv I källare ca 70 m2

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Hej, Vi har en spricka i en betongbalk i källaren som behöver åtgärdas. En utredning av betongkonsult är genomförd och jag delar gärna materialet. Sprickan har funnits i flera år utan att något gjorts och utan att sprickan ökat i omfattning.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Jag har en betongbänkskiva i köket som jag gjutit själv för några år sedan. Den har betonghuden kvar och är endast lätt behandlad med olja och sealer. Den har blivit ganska fläckig med åren och jag skulle vilja fräscha upp den genom slipning och/eller ytbehandling.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Hej Vi har jordgolv i källaren och skulle behöva gjuta betong golv. Källaren används till förråd. Brf skörden Hjärnegatan 5 11229 Stockholm Tel:0760287470 Eva söderlund

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Bor i en Brf och i vår källare har vi en spricka i en bjälke. Utredning är gjord och finns att tillgå. Vi skulle behöva en offert på vad ett återställande bör kosta.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Gjuta platta på mark ENBART arbete, 105 kvm husgrund plus 60kvm garage.

  Stockholm
 • Betong / Armering

  Gjuta och väga in en 10cm tjock ca 19m2 betongplatta i källare. Armerad och klar. 1 golvbrunn, ett toalettavlopp och 1 handfatsavlopp, vattenburen golvvärmerör.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.