Register

GRATIS TJÄNST

Betongarbete i Helsingborg

Betongarbetarens arbetsuppgifter består först och främst av två olika moment.  Det ena är gjutning och det andra armering. Gjutning innebär att man fyller betong i en gjutform och jämnar sedan till ytan. Armeringen görs innan och det innebär att man monterar armeringsjärn i gjutformarna för att förstärka konstruktionen. Exempel på det som armeras och gjuts är golv, väggar, broar, husgrunder och mycket mer. Det är ett ganska tungt jobb som kräver god fysik.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Betong / Armering

  Ny trapp till hus byggt 1922. 5 trappsteg, solfjäderform. Mer information vid kontakt.

  Helsingborg
 • Betong / Armering

  Betong gjutning i garage 25 kvad meter.

  Helsingborg
 • Betong / Armering

  Gjutning av källargolv ca 12m2, tjocklek varierande 6-11cm, totalt uppskattningsvis 1m3. Betongpump krävs då rännan ej går igenom källarfönstret. Om möjligt skapa fall till två golvbrunnar också.

  Helsingborg
 • Betong / Armering

  Behöver fästa 3 armeringsjärn vid ena sidan av uteplatsen 30 cm ned i marken. Troligen med hjälp av cement. De behöver kapas till rätt storlek i längden innan dess

  Helsingborg
 • Betong / Armering

  Nedsänkt betonggjutnig eller betong element

  Helsingborg
 • Betong / Armering

  Ansökan Jag heter Deniz Aycin jag bor i Helsingborg jag söker jobbet som målare Jag har tidigare jobbat som målare i mitt hemland i tio års tid så jag bra med erfarenhet med att jobba som målare. Har bott i Sverige sen tio års tid och jobbat med grönsaker hos salico AB i Helsingborg men har jag slutat där på grund av arbetsbrist. Jag har studerat klart till gymnasiet i mitt hemland övrigt har jag b-körkort.

  Helsingborg
 • Betong / Armering

  Gjuta en betongplatta med kantstöd ca 180 kvm.

  Helsingborg

Mer information om

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.