Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med betongarbete i Malmö

Betongarbetarens arbetsuppgifter består först och främst av två olika moment.  Det ena är gjutning och det andra armering. Gjutning innebär att man fyller betong i en gjutform och jämnar sedan till ytan. Armeringen görs innan och det innebär att man monterar armeringsjärn i gjutformarna för att förstärka konstruktionen. Exempel på det som armeras och gjuts är golv, väggar, broar, husgrunder och mycket mer. Det är ett ganska tungt jobb som kräver god fysik.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     9 841 förfrågningar i December 2019

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

INTERMUR AB

Adress: Strömgatan 11, MALMÖ
Telefon: 040394960

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Byggspecialisten i Malmö AB

Adress: Palmgatan 24, MALMÖ
Telefon:

Medlem av SPEF

Senast inkomna jobb

 • Betong / Armering

  Betongplatta 4500 x11000mm Den bäddat med makadam

  Malmö
 • Betong / Armering

  Hjälp med gjutning av platta till vår utbyggnad. Allt är klart fram till betongen (dvs utgrävt och grundtalet ligger där), har varit i kontakt med pumpbil som kommer och levererar betongen.

  Malmö
 • Betong / Armering

  Ca-pris på övergjutning, 30 mm, på befintlig brobana

  Malmö
 • Betong / Armering

  Flytspackla golv ca 25 kvm, butikslokal, i nuläget ett laminatgolv lagt flytande ovanpå mycket ojämnt undergolv. Inget våtutrymme, ingen golvvärme utan vi vill bara ha ett planare betongliknande golv som vi sedan kan måla. Ytans finish kan vara lite grov, det behöver inte vara helt blankt.

  Malmö
 • Betong / Armering

  Jag behöver hjälp med att gjuta ca 35 m2 betong i tjocklek 15 cm inomhus (renovering i äldre hus). Armeringen är redan på plats. Jag ska installera golvvärmeslingor efter betongen, så ytan behöver inte vara fin.

  Malmö
 • Betong / Armering

  Gjuta betong vid ingång på ca 8kvm och ca 30 cm ovanför marken. Klinkers ovanför betong.

  Malmö
 • Betong / Armering

  Vill ha hjälp med att gjuta en betongplatta till en utbyggnad på ca 9kvm. Plattans försedd med klinkers ovanför och färdiga höjd ska vara ca 30cm ovan nuvarande marknivå!

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.