Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med takarbeten i Västerås

Att byta tak är oavsett anledning till bytet ofta en bra investering. I extremfallen regnar det tom in i hus och då måste takläggning göras omedelbart, men vanligt är också att man byter ut de gamla mossiga tegelpannorna av estetiska skäl. Ett nytt modernt tak höjer utseendet och värdet på huset. De vanligaste takmaterialen som används är plåttak, tegel och betongpannor eller papptak. Vanliga jobb inom takläggning är byte till / från takpannor, plåt och papptak. I många fall byter man även underlagspapp och läkt. Tänk också på att byta gamla hängrännor när du ändå är igång. Det är ett jobb som många väljer att lägga ut på yrkesmän då det i högsta grad är en säkerhetsfråga i form av fallrisk. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aros stads golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7A, VÄSTERÅS
Telefon:

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarstrandens Utvecklings AB

Adress: Box 1088, VÄSTERÅS
Telefon: 086236800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SVETAK Svealandstak AB

Adress: Friledningsgatan 4, VÄSTERÅS
Telefon: 021811000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Det finns 8 st portar som behöver nya stup rännor rör ,det behövs ett snö stopp . Bostadsrättsföreningen heter Västhaga 9

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Snarast Nya hängrännor 120 vita 27,5 meter i befintlig krok, ny täckbygel, 27,5 meter. Nya stuprör 14 meter (4 hörn på huset, 1 kortare på altan) Svar snarast möjligt, tack på förhand!

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Del av stuprännor, tre stycken, som lossnat. Huset är från 1946 och det är ett trevåningshus. Stuprören avslutas med ett rör som går ner i marken.

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vår bostadsrättsförening behöver hjälp med rensning av hängrännor, det är ca 75 meter. Vårat hus är i tre plan. Det är nog bra om någon kommer och tittar på det.

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av tak ca 200m2, jag vill ha 2 kupigt lertegel. Underlagsduk måster läggas då det inte fungerar med papp. Diverse plåtarbete ingår samt även byte av vindskivor mm

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag skulle vilja ha en offert på takomläggning på ett sadeltak på 75 kvm

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  The house area is 144 m2, located at Lavendelvägen 2, and I suppose that the roof size should be more. The current roof material is concrete.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.