Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med takarbeten i Uppsala

Att byta tak är oavsett anledning till bytet ofta en bra investering. I extremfallen regnar det tom in i hus och då måste takläggning göras omedelbart, men vanligt är också att man byter ut de gamla mossiga tegelpannorna av estetiska skäl. Ett nytt modernt tak höjer utseendet och värdet på huset. De vanligaste takmaterialen som används är plåttak, tegel och betongpannor eller papptak. Vanliga jobb inom takläggning är byte till / från takpannor, plåt och papptak. I många fall byter man även underlagspapp och läkt. Tänk också på att byta gamla hängrännor när du ändå är igång. Det är ett jobb som många väljer att lägga ut på yrkesmän då det i högsta grad är en säkerhetsfråga i form av fallrisk. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Rännrensningsbehov Bergvägen 3

  Uppsala
 • Takarbeten / Hängrännor

  Två tak, ca 2m djupa och 5m breda, ena ovanför huvudingång och den andra ovanför grovingång saknar hängrännor. Vid nederbörd blir det regn/is på trapporna.

  Uppsala
 • Takarbeten / Hängrännor

  Har ett platt tak på ca 25 kvadrat vi skulle undersöka möjligheten för sedum tak / grönt tak. Skulle också vara bra att undersöka reglarna för att kolla att de klarar vikten.

  Uppsala
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av hängrännor, stuprör, avledning och vindskivor på stort 1,5-planshus. Även laga läckage från balkong.

  Uppsala
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vi är intresserade av att byta papptak på två mindre bodar och en del av vårt radhus, som förbinder oss med grannarna på ena sidan. Det läcker in i vår trädgårdsbod, så det bytet behöver ske snarast.

  Uppsala
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hängrännor på liten villa s k "småstuga" blir stopp vid kraftigt regn då hålen uppe vid takrännorna är för undermåliga. Ev inköp av nytt material. ?!

  Uppsala
 • Takarbeten / Hängrännor

  Mellan två tak i bak på huset är det en glipa som behöver täckas med plåt eller dyl för att minska fukt å väta på hösten å vintern. Det är ett fritidshus som behöver omvårdnad. . finns i Almunge-Söderby/Rånäs vägskäl.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.