Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med takarbeten i Umeå

Att byta tak är oavsett anledning till bytet ofta en bra investering. I extremfallen regnar det tom in i hus och då måste takläggning göras omedelbart, men vanligt är också att man byter ut de gamla mossiga tegelpannorna av estetiska skäl. Ett nytt modernt tak höjer utseendet och värdet på huset. De vanligaste takmaterialen som används är plåttak, tegel och betongpannor eller papptak. Vanliga jobb inom takläggning är byte till / från takpannor, plåt och papptak. I många fall byter man även underlagspapp och läkt. Tänk också på att byta gamla hängrännor när du ändå är igång. Det är ett jobb som många väljer att lägga ut på yrkesmän då det i högsta grad är en säkerhetsfråga i form av fallrisk. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Marktjänst i Västerbotten AB

Adress: Rothoffsvägen 11, UMEÅ
Telefon: 09045802

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Umeå Ställningsbyggnad AB

Adress: Industrivägen 22, UMEÅ
Telefon: 090779900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBX Entreprenad AB

Adress: Förrådsvägen 8D, UMEÅ
Telefon: 090713190

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Mina hängrännor är nog fel installerade från grunden och har fått stryk av snöras så jag skulle behöva få hängrännor nya fästen uppsatta och delar av rännorna utbytta. Det rör sig om runt 20 meter hängränna totalt på ett radhus.

  Umeå
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vår radhusförening har problem med en ca 16m lång hängränna på garage-carport. Rännan har utlopp på vardera sidan men vatten rinner över på mitten för att den hänger för lågt. Den behöver rätas upp i rätt lutningsförhållande.

  Umeå
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag har ett tak som är rejält gammalt består av takpannor vill byta till ett plåttak tror att även undertket måste bytas en ren gissning vindskivor hängrännor och stuprör med detta måste göras till nästa år vill ha ett ca pris

  Umeå
 • Takarbeten / Hängrännor

  Renovering/byte av befintligt tegeltak på garage. Ca 30 kvm

  Umeå
 • Takarbeten / Hängrännor

  Bor i radhus och har problem att vatten rinner utanför hängrännorna ner på marken / altan när det töar/regnar. Huset är ca 7m berett problemet finns både på fram- och baksida. Jättetacksam för hjälp ?

  Umeå
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hej Jag söker någon som kan hjälpa till med att förändra takavvattning på en hyresfastighet i Umeå. Vattnet rinner i dagsläget ut på gårdsplanen och sedan in i ett vidbyggt cykelförråd. Vattnet skulle istället behöva ledas över cykelförrådet (alt ut på cykelförrådets tak) och vidare ut vid "andra sidan" av cykelförrådet.

  Umeå
 • Takarbeten / Hängrännor

  Behöver hjälp med att rengöra stuprören. Totalt längd ca 35 meter samt en halv sida av garagetak ca 12 kvadratmeter.

  Umeå

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.