Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med takarbeten i Malmö

Att byta tak är oavsett anledning till bytet ofta en bra investering. I extremfallen regnar det tom in i hus och då måste takläggning göras omedelbart, men vanligt är också att man byter ut de gamla mossiga tegelpannorna av estetiska skäl. Ett nytt modernt tak höjer utseendet och värdet på huset. De vanligaste takmaterialen som används är plåttak, tegel och betongpannor eller papptak. Vanliga jobb inom takläggning är byte till / från takpannor, plåt och papptak. I många fall byter man även underlagspapp och läkt. Tänk också på att byta gamla hängrännor när du ändå är igång. Det är ett jobb som många väljer att lägga ut på yrkesmän då det i högsta grad är en säkerhetsfråga i form av fallrisk. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i Oktober 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Kolonistuga på 20 kvm med ett litet uterum behöver delar utbytta av stupröret. Möjligtvis behövs hela bytas.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  En (1 st) nockpanna på taket till en 1,5 plansvilla har blåst ner och en ny nockpanna måste därför sättas upp. Behöver hjälp med detta snarast, helst inom 1 - 2 veckor.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte/installation av takränna på uteplats så att vattnet leds ner i stuprör. Vid kraftigt regn leds vattnet istället rakt ut från uteplatsens tak

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Del av skadad stuprör som behöver bytas ut nedertill. Ca 150 cm från marken. Stupröret har skadats pga att bil har kört på den.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vi har en hängränna på ena sidan av huset där fallet på ett ställe inte är tillräckligt och skulle behöva justeras upp något för att vattnet ska rinna ner i stuprännan när det regnar (på detta ställa rinner det just nu över hängrännan istället). Tacksam om möjlighet finns att titta på detta och åtgärda.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vi behöver nya vindskivor och plåt till vår villa.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Önskar lägga nytt papptak alt. Plåttak på en friggebod. Friggeboden är 8 kvm stor.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.