Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med takarbeten i Helsingborg

Att byta tak är oavsett anledning till bytet ofta en bra investering. I extremfallen regnar det tom in i hus och då måste takläggning göras omedelbart, men vanligt är också att man byter ut de gamla mossiga tegelpannorna av estetiska skäl. Ett nytt modernt tak höjer utseendet och värdet på huset. De vanligaste takmaterialen som används är plåttak, tegel och betongpannor eller papptak. Vanliga jobb inom takläggning är byte till / från takpannor, plåt och papptak. I många fall byter man även underlagspapp och läkt. Tänk också på att byta gamla hängrännor när du ändå är igång. Det är ett jobb som många väljer att lägga ut på yrkesmän då det i högsta grad är en säkerhetsfråga i form av fallrisk. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BMD-bygg

Adress: Gultarpsvägen 121, Vallåkra
Telefon: 0733-745 945
Bmd-bygg är ett litet familjeföretag med renovering och ombyggnad som specialitet. Vi lyssnar på våra kunder och kommer med bra och enkla lösningar, våra kunder ska vara nöjda!

Hbg Undertak AB

Adress: Piongatan 21, HELSINGBORG
Telefon: 0733852279

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Archdale Sweden AB

Adress: Strandbadsvägen 19A, HELSINGBORG
Telefon: 042216650

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Demontering och montering av nockpannor på villa. Troligen valmtätning. Finns skorsten mitt på taket som är ca 10 meter långt.

  Helsingborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Invändigt stuprör i garage läcker, tätas eller bytas.

  Helsingborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Önskar få bytt ca 8 meter hängrännor på sommarstuga. Ny hängrännor finns hemma för uppsättning. Tidpunkten för uppdraget öppet för diskussion

  Helsingborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hej, Min mor bor i en villa med fyra stuprör, ett av stuprören har ett rostigt hål i sig som läcker ut mot väggen, som hennes granne påpeka när jag var på besök i helgen. Det är plåt rör och undrar bara om det går att byta ut. Tack på förhand.

  Helsingborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Behöver rensa mina stuprör mesta delen är på 4 meters höjd o en del på 6-8 meters höjd

  Helsingborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av c:a 6 st. brädor på uppbyggt snedtak på atriumvilla. brädornas längd varierar från halv meter till c:a två meter.

  Helsingborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vi har ett 1 ,5 plans hus i Helsingborg med valmat tak. I ett av hörnen har en takränna lossnat och föll till marken. Mått 40 cm i 90° vinkel.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.