Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med takarbeten i Borås

Att byta tak är oavsett anledning till bytet ofta en bra investering. I extremfallen regnar det tom in i hus och då måste takläggning göras omedelbart, men vanligt är också att man byter ut de gamla mossiga tegelpannorna av estetiska skäl. Ett nytt modernt tak höjer utseendet och värdet på huset. De vanligaste takmaterialen som används är plåttak, tegel och betongpannor eller papptak. Vanliga jobb inom takläggning är byte till / från takpannor, plåt och papptak. I många fall byter man även underlagspapp och läkt. Tänk också på att byta gamla hängrännor när du ändå är igång. Det är ett jobb som många väljer att lägga ut på yrkesmän då det i högsta grad är en säkerhetsfråga i form av fallrisk. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i November 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Flexikraft AB

Adress: Sjönäsgatan 8, BORÅS
Telefon: 033228330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Färgbolaget i Borås AB

Adress: Box 447, BORÅS
Telefon: 033413313

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Golv & Kakel i Sjuhärad AB

Adress: Box 948, BORÅS
Telefon: 033412050

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Hängrännorna har blivit nedtyngda av snö troligtvis och lutar utåt så mycket att regnvatten rinner över kanten på flera ställen. Stupröret på ena sidan har fallit ner så vattnet rinner rakt ut genom hålet i hängrännan. I båda fallen skvätter det på väggarna så mycket att brädor ruttnat.

  Borås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Justering av hängrännor på två sidor av huset 18 + 15m). Eventuellt aptering av ett extra stuprör.

  Borås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Har nya hängrännor som tyvärr är dåligt monterade, läcker i alla skarvar och ändar. Behöver hjälp med att få dem rätt monterade. Har också ett entrétak som läcker i skarven mellan taket och tegelväggen.

  Borås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av plåten på hela taket och farstukvist på ett torp, 1 1/2 plan, med ny läkt och ny plåt, samt takavvattning (hängrännor och stuprör), vindskivor och ev. säkerhetsanordningar som behövs för sotare. Takets längd är ungefär 3,8 m och bredd, 7,7 m.

  Borås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Har fått en fuktskada i innertaket cirka 1 till 1,5m i ena ändan av taket. Ska sälja huset, detta upptäcktes när det var en besiktning av huset. Vill få detta gjort så fort det går.

  Borås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Radhuslänga på cirka 20 m där vi behöver byta alt rikta upp hängrännorna på baksidan av huset (cirka 5 m höjd). Självklart kan ni kika förbi och titta

  Borås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Önskar offert på byte av avvattningssystem. Boningshuset är enplan med källare 120 kvm, garaget ca 60 kvm med ett tillbyggt uterum på ca 16 kvm. Har planerat en målning av taken till våren och funderar på göra detta arbete efter målningens färdigställande.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri