Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp att montera plåttak i Stockholm

Ett plåttak har den stora fördelen att materialet har väldigt låg vikt samt det är relativt enkelt att montera. Vill man ha ett riktigt lätt plåttak väljer man aluminium som är väldigt lätt. En normal takplåt av stål väger ca 3 gånger så mycket som aluminium men är ändå mycket lättare än ett tak av tegel exempelvis. Det gör att påfrestning på takstolar och andra bärande konstruktioner inte blir så hög. Om du har tänkt att skaffa materialet själv är det viktigt att du mäter upp takytan på rätt sätt, leverantören av materialet kan ofta ge dig bra tips. Tjockleken på takplåten varierar ofta mellan ca 0,5-1,3 mm. Det finns en uppsjö med olika utföranden och varianter av takplåt idag så kolla runt bland många olika leverantörer och välj noga innan ni bestämmer och monterar plåttaket.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Årsta Plåtslageri, AB

Adress: Hardemogatan 3, BANDHAGEN
Telefon: 08865010

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Ålstens Plåtslageri AB

Adress: Höglandstorget 5, BROMMA
Telefon: 08266240

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Welldon Plåtslageriservice

Adress: Döbelnsgatan 52 bv, STOCKHOLM
Telefon: 08157605

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Senast inkomna jobb

 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej, Vi är en Brf med 8 lägenheter som har en plan på att totalrenovera våra balkonger inom 5-10år. Innan dess behöver vi hjälp med div plåt renoveringar. Lagning/ byte av vissa plåtar på vissa balkonger.

  Stockholm
 • Plåtarbete / Takplåt

  Montera säkerhetsbrevlådan på säkerhetsdörr

  Stockholm
 • Plåtarbete / Takplåt

  Arbetet jag vill ha hjälp med är att ta fram o sätta ihop en stege, gå ut på taket och lägga 1 st betongpanna i rätt läge. Alldeles intill läcker hängrännan i en skar den ska tätas. I närheten där misstänker jag att det finns ett fågelbo i rännan, som ska tas bort.

  Stockholm
 • Plåtarbete / Takplåt

  Jag behöver tre plåtar till tre ytterdörrar på en finare bod. Plåten ska täcka den nedersta delen av dörrbladet och leda regnvatten förbi den nedersta dörrspringan och tröskeln så att vatten inte rinner in och lägger sig på tröskeln. Jag kan montera själv, behöver bara plåtarna.

  Stockholm
 • Plåtarbete / Takplåt

  Skulle behöva lite speciellt arbete inne i lägenheten, finns bilder

  Stockholm
 • Plåtarbete / Takplåt

  Plåtskiva 75x230 med falsad kant runt om 1,5 cm. Skall täcka plywoodrak över värme-pumpar

  Stockholm
 • Plåtarbete / Takplåt

  Behöver hjälp att såga ett håll i plåten bakom förarsäten på en kangoo maxi skåpbil och montera ett befintlig galler för ökad ventilation till hundana som åker i skåpet. Gallret är ca 123cm lång.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.