Register

GRATIS TJÄNST

Montera plåttak i Göteborg

Ett plåttak har den stora fördelen att materialet har väldigt låg vikt samt det är relativt enkelt att montera. Vill man ha ett riktigt lätt plåttak väljer man aluminium som är väldigt lätt. En normal takplåt av stål väger ca 3 gånger så mycket som aluminium men är ändå mycket lättare än ett tak av tegel exempelvis. Det gör att påfrestning på takstolar och andra bärande konstruktioner inte blir så hög. Om du har tänkt att skaffa materialet själv är det viktigt att du mäter upp takytan på rätt sätt, leverantören av materialet kan ofta ge dig bra tips. Tjockleken på takplåten varierar ofta mellan ca 0,5-1,3 mm. Det finns en uppsjö med olika utföranden och varianter av takplåt idag så kolla runt bland många olika leverantörer och välj noga innan ni bestämmer och monterar plåttaket.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Wallin Bleck-&Plåtslageri, Bröderna

Adress: Göteborgseskadernas Plats 4, VÄSTRA FRÖLUNDA
Telefon: 031698475

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Ventilationsgruppen Andersson & Andersson

Adress: Strandängsledet 4, GÖTEBORG
Telefon: 0317614646

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Tomas K Ventilation & Isolering

Adress: Paprikavägen 26, ANGERED
Telefon: 0313319020

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Senast inkomna jobb

 • Plåtarbete / Takplåt

  Byte av hängrännor, krokar och stuprör på ett 1 1/2 planshus med liten takkupa byggt 1979. Långsidan på taket är ca 13 meter med vertikala rör i varje hörn. Takkupan är ca 3m i längstes med ett vertikalt rör i ena änden ca 2,5 m höjd.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Två fönster i suterrängdel på en villa som ska kläs in i plåt

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej Vår samfällighet har behov av att laga en takränna så snart som möjligt men har även behov för att åtgärda ett par kantplåtar efter att en besiktning gjorts. Detta har nämts i besiktningsprotokollet och är återkommande på alla 18 gavlar:"Plåttäckning över krön underskrider 100mm, drivvattenbleck saknas.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Byte av hängrännor och stuprör på en 1 1/2 plans villa från 1979. Norra långsidan har en takutbyggnad med balkong och södra sidan är obruten med ca 12 m längd. Stuprör i de fyra hörnen.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Vi är en brf som vill infördes hand göra en lägesbild av skicket av plåtfasaden på vårt landshövdingehus i Lunden i Göteborg. Föreningen är BRF Lunden 28

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej, Jag har ett plåttak, Plannja ca 30 år gammalt. På en besiktning konstaterades det att det mellan de två huskropparna läcker in små mängder vatten. Detta troligen pga dåligt plåtarbete i skarven.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Montering av taklandgång. Fästen finns som monterades när taket lades om.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.