Register

GRATIS TJÄNST

Montera plåttak i Göteborg

Ett plåttak har den stora fördelen att materialet har väldigt låg vikt samt det är relativt enkelt att montera. Vill man ha ett riktigt lätt plåttak väljer man aluminium som är väldigt lätt. En normal takplåt av stål väger ca 3 gånger så mycket som aluminium men är ändå mycket lättare än ett tak av tegel exempelvis. Det gör att påfrestning på takstolar och andra bärande konstruktioner inte blir så hög. Om du har tänkt att skaffa materialet själv är det viktigt att du mäter upp takytan på rätt sätt, leverantören av materialet kan ofta ge dig bra tips. Tjockleken på takplåten varierar ofta mellan ca 0,5-1,3 mm. Det finns en uppsjö med olika utföranden och varianter av takplåt idag så kolla runt bland många olika leverantörer och välj noga innan ni bestämmer och monterar plåttaket.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i Januari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Wallin Bleck-&Plåtslageri, Bröderna

Adress: Göteborgseskadernas Plats 4, VÄSTRA FRÖLUNDA
Telefon: 031698475

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Ventilationsgruppen Andersson & Andersson

Adress: Strandängsledet 4, GÖTEBORG
Telefon: 0317614646

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Tomas K Ventilation & Isolering

Adress: Paprikavägen 26, ANGERED
Telefon: 0313319020

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Senast inkomna jobb

 • Plåtarbete / Takplåt

  Vi är en brf som vill infördes hand göra en lägesbild av skicket av plåtfasaden på vårt landshövdingehus i Lunden i Göteborg. Föreningen är BRF Lunden 28

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej, Jag har ett plåttak, Plannja ca 30 år gammalt. På en besiktning konstaterades det att det mellan de två huskropparna läcker in små mängder vatten. Detta troligen pga dåligt plåtarbete i skarven.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Montering av taklandgång. Fästen finns som monterades när taket lades om.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej Jag skulle behöva hjälp med att hänga upp ett nedfallet stuprör samt byte av tre fyra kortare stuprör med böjar utmed en mur för avrinning, samt byte av 2-3 kortare hängrännor på en altan som blivit gamla och rostiga. Gäller även fästen. Jag kan köpa en del av materialet själv men behöver främst hjälp med att få arbetet utfört.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Behöver byta plåt på skorsten

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Stuprännor på 2 sidor om huset och klä in skorstenen plus tak på den

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Vi är en bostadsrättsförening i Kålltorp (Göteborg) som har en villa där en vindskiva släppt och flera stuprör som ”läcker” och vill gärna ha offert på vad detta skulle kunna kosta att åtgärda. Mvh Anna Ekberg De Nys 0701-426311

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.