Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp att montera plåttak i Göteborg

Ett plåttak har den stora fördelen att materialet har väldigt låg vikt samt det är relativt enkelt att montera. Vill man ha ett riktigt lätt plåttak väljer man aluminium som är väldigt lätt. En normal takplåt av stål väger ca 3 gånger så mycket som aluminium men är ändå mycket lättare än ett tak av tegel exempelvis. Det gör att påfrestning på takstolar och andra bärande konstruktioner inte blir så hög. Om du har tänkt att skaffa materialet själv är det viktigt att du mäter upp takytan på rätt sätt, leverantören av materialet kan ofta ge dig bra tips. Tjockleken på takplåten varierar ofta mellan ca 0,5-1,3 mm. Det finns en uppsjö med olika utföranden och varianter av takplåt idag så kolla runt bland många olika leverantörer och välj noga innan ni bestämmer och monterar plåttaket.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Wallin Bleck-&Plåtslageri, Bröderna

Adress: Göteborgseskadernas Plats 4, VÄSTRA FRÖLUNDA
Telefon: 031698475

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Ventilationsgruppen Andersson & Andersson

Adress: Strandängsledet 4, GÖTEBORG
Telefon: 0317614646

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Tomas K Ventilation & Isolering

Adress: Paprikavägen 26, ANGERED
Telefon: 0313319020

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Senast inkomna jobb

 • Plåtarbete / Takplåt

  Regnskydd av plåt till skorsten har delvis lossnat. Behöver fästas fast igen. Se bild, http://www. laddy. se/visa-bild/1121/

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Fått en skada på fasadplåten när en släppkärra backade in i huset och drog upp en skada. Nu en liten öppning, som behöver åtgärdas.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Sido beslag runt tio fönster efter tilläggs isolering, sitter träfacket idag som skall klädas in med brun plåt. Ca 10 fönster ovan mark första våning. Adress Bååthsgatan7 Tfn 0724994030 Mvh mats

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Håller på att byta fasad på huset och skall klä fönstren med plåt, gärna aluminium. Även husets hörn skall kläs med plåt. Det är 5 fönster med måtten 3 st 1,51 x 1,25, 1 st 1,1 x 1,22 1 st 1,1 x 1,25 Hörnen på huset är 2,60 höga.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Balkonglåda/låda. 3 st. Höjd 88 cm, bredd 80 cm, djup 13 cm.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Har ett Plannja regola tak på c:a 150 kvadrat sen 35 år i Askim (GBG) Taket är helt men börjar få ytrost längst fram på "läpparna". När är det dags att lägga om tak eller klarar man sig på att måla om det?Önskar en diskussion och offert på ett tänkt uppdrag.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej , Jag behöver en plåt över skorsten på mitt o grannens tak.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.