Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp att montera plåttak i Göteborg

Ett plåttak har den stora fördelen att materialet har väldigt låg vikt samt det är relativt enkelt att montera. Vill man ha ett riktigt lätt plåttak väljer man aluminium som är väldigt lätt. En normal takplåt av stål väger ca 3 gånger så mycket som aluminium men är ändå mycket lättare än ett tak av tegel exempelvis. Det gör att påfrestning på takstolar och andra bärande konstruktioner inte blir så hög. Om du har tänkt att skaffa materialet själv är det viktigt att du mäter upp takytan på rätt sätt, leverantören av materialet kan ofta ge dig bra tips. Tjockleken på takplåten varierar ofta mellan ca 0,5-1,3 mm. Det finns en uppsjö med olika utföranden och varianter av takplåt idag så kolla runt bland många olika leverantörer och välj noga innan ni bestämmer och monterar plåttaket.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Wallin Bleck-&Plåtslageri, Bröderna

Adress: Göteborgseskadernas Plats 4, VÄSTRA FRÖLUNDA
Telefon: 031698475

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Ventilationsgruppen Andersson & Andersson

Adress: Strandängsledet 4, GÖTEBORG
Telefon: 0317614646

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Tomas K Ventilation & Isolering

Adress: Paprikavägen 26, ANGERED
Telefon: 0313319020

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Senast inkomna jobb

 • Plåtarbete / Takplåt

  Vi har en avlång frånluftsfläkt på taket som vi vill ha en huv på.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej Akut behov av någon att laga vårat tak. Taket är 11 år gammal men läcker vatten in vid 2 ställen har protokoll så kan skicka om aktuellt.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Läckage runt ventilationsskorsten,gammal,med fastsatt parabolantenn. Vinden har troligen gjort att skorstenen rört sig,alt spruckit. Tag bort parabolen ,ev ny plåt och ordna pannorna runt om.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej! Vi har en köksfläkt med ett fläktrör som behöver täckas. Fläktröret går inte rakt upp mot taket, utan svänger 20 cm åt sidan.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Röret från badrummen som går upp till taket läcker vatten till vinden. Plåten tycks ha släppt på taket och takpannan som låg över plåten har gått sönder.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Vi vill ha en kupa över vår skorsten som skyddar mot regn och snö. Även ett skydd för fåglar. Vi vill ha det i en rödaktig färg som matchar huset.

  Göteborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Jag har ett plåttak ,ca 90-100 kvm byggt -90talat- radhus skede jag har haft en vatten skada ca 30cm på ett taks rum sedan mars2021 vatten skada är torkat (den är inte pågår nu ),besktingman som jag anlitat ,sa ,mitt tak ser bra ut den behöver att laga eller renovera ,gärna kontakta mej för mer information Tack

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.