Register

GRATIS TJÄNST

Montera plåttak i Helsingborg

Ett plåttak har den stora fördelen att materialet har väldigt låg vikt samt det är relativt enkelt att montera. Vill man ha ett riktigt lätt plåttak väljer man aluminium som är väldigt lätt. En normal takplåt av stål väger ca 3 gånger så mycket som aluminium men är ändå mycket lättare än ett tak av tegel exempelvis. Det gör att påfrestning på takstolar och andra bärande konstruktioner inte blir så hög. Om du har tänkt att skaffa materialet själv är det viktigt att du mäter upp takytan på rätt sätt, leverantören av materialet kan ofta ge dig bra tips. Tjockleken på takplåten varierar ofta mellan ca 0,5-1,3 mm. Det finns en uppsjö med olika utföranden och varianter av takplåt idag så kolla runt bland många olika leverantörer och välj noga innan ni bestämmer och monterar plåttaket.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Roofmaster i Råå AB

Adress: Box 16005, RÅÅ
Telefon: 042260350

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

RN Vent-arbeten AB

Adress: Hasslarpsvägen 6, KATTARP
Telefon: 04268123

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

RE-Väla Plåt AB

Adress: Ekvändan 14, HELSINGBORG
Telefon: 042204590

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Senast inkomna jobb

 • Plåtarbete / Takplåt

  Behöver byta panelen som är på sidan av huset till plåt alternativt tvätta och måla om. Det finns nog en bräda man behöver byta. Har ett litet förrådd som även den behöver bytas och målas om.

  Helsingborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Vi har precis fått monterat en ny ytterdörr i vårt radhus. Vi behöver hjälp med ett nytt tröskelbleck eftersom det gamla förstördes när karmen revs ut. Tröskelblecket skall vara vitt.

  Helsingborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Behöver lite hjälp med plåtslageri då vi nyss har installerat en luftvärmepump både skydd till kompressorn och och skenan som täcker allt kablage

  Helsingborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Byte av plåt vid infästningen på skorstenen

  Helsingborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Jag har en balkong ca 4 kvm som har ett opoxygolv. Epoxyn går upp ca 6 cm på väggen där har uppstått en springa på vissa ställen som är max 1 mm. Jag vill installera en dropp plåt som falsas in i väggen ca 10-12 meter.

  Helsingborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Tillverka och montera skorstenshuv

  Helsingborg
 • Plåtarbete / Takplåt

  Montera vindskiveskydd på ett 1 1/2 plans hus, 3 st gavlar, varje gavel består av 2x5 m långa vindskivor, plåt och skruvar finns redan inköpta.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.