Register

GRATIS TJÄNST

Montera plåttak i Örebro

Ett plåttak har den stora fördelen att materialet har väldigt låg vikt samt det är relativt enkelt att montera. Vill man ha ett riktigt lätt plåttak väljer man aluminium som är väldigt lätt. En normal takplåt av stål väger ca 3 gånger så mycket som aluminium men är ändå mycket lättare än ett tak av tegel exempelvis. Det gör att påfrestning på takstolar och andra bärande konstruktioner inte blir så hög. Om du har tänkt att skaffa materialet själv är det viktigt att du mäter upp takytan på rätt sätt, leverantören av materialet kan ofta ge dig bra tips. Tjockleken på takplåten varierar ofta mellan ca 0,5-1,3 mm. Det finns en uppsjö med olika utföranden och varianter av takplåt idag så kolla runt bland många olika leverantörer och välj noga innan ni bestämmer och monterar plåttaket.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mullhyttans Plåt AB

Adress: Brovägen 4, FJUGESTA
Telefon: 058540002

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Erikssons Plåtslageri i Örebro AB

Adress: johansdalsvägen 8, ÖREBRO
Telefon: 019274477

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

EMILSSONS PLÅT & BYGG AB

Adress: Bondevrak, STORA MELLÖSA
Telefon:

Medlem av Plåtslageriernas Riksförbund

Senast inkomna jobb

 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej, Vi har en enplansvilla på 104kv som behöver ett nytt plåttak. Taket är relativt platt och från 60 talet. Vi har solceller som är redo att instaleras därför söker vi någon kompetent som också har möjlighet att utföra arbetet så snart som möjligt.

  Örebro
 • Plåtarbete / Takplåt

  Behöver byta hängrännor på huset då de börjat läcka. Planerar att sätta solceller på taket och behöver därför även flytta takstegen till skorstenen till andra sidan. Behöver en avsats vid skorstenen på ca 2 meter eftersom det inte går att sätta takstegen rakt på skorstenen från andra sidan(Ett altantak i vägen)

  Örebro
 • Plåtarbete / Takplåt

  Behov att byta regnränna och ev stuprör

  Örebro
 • Plåtarbete / Takplåt

  Plåta bostadshus. Längd 16 meter Bredd 10 meter Höjd 12 meter Detta är ungefär mått Plåt på fasad och runt fönster Rött med vita knutar

  Örebro
 • Plåtarbete / Takplåt

  Hej, skulle vilja ha en offert på runda 2 plåtfat, diameter ca 1,05 meter, med lite uppfasad kant, skall vara som ett fat/botten till 2 planteringstunnor. Mvh Mariette

  Örebro
 • Plåtarbete / Takplåt

  Tätning mellan befintligt hustak och altantak. Altantaket är högre i framkant. Plåten ska anpassas till detta så det stoppar för väder och vind.

  Örebro
 • Plåtarbete / Takplåt

  18 st förrådet i källare av plåt

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.