Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att montera golvbrunn i Uppsala

 

En golvbrunn är en väldigt vanlig orsak till vattenskador i badrummet. Det krävs dels en godkänd golvbrunn avsedd för antingen montering i träbjälklag eller betong, men även kunskap om hur montering av golvbrunnen skall ske.

Branschregler och instruktioner för montering av golvbrunn finns utgivna av både GVK och BKR. En grundregel för montering av golvbrunn i ett träbjälklag är att det inte får vara någon röreslse mellan själva golvskivan och golvbrunnen. Ofta använder man en monteringsplatta för att säkerställa detta. Det kan alltså löna sig att lägga ut montering av golvbrunn i badrum på ett auktoriserat våtrumsföretag, det är ganska lite pengar i relation till ett "vattenskadesäkert" badrum!

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  En klinkerplatta är lös i badrummet. Plattan är oskadd, endast lös

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Badrummet sitter ihop med tvättstugan som har en öppen portal emellan, badrummet är ca 6,2kvm och där sitter 15mm plyfa överallt och våtrumsgips vid våtzon 1 och i övrigt utrymme vanligt gips. Golvet behöver flytspackel och fall, tätskikt och kakla väggar och golv. (Vi har kakel och klinker hemma redan för både tvättstuga och badrum som är 30x60cm både kakel och klinker. ) Tvättstugan är ca 3,6kvm och där ska det vara flytspackel och fall, tätskikt en bit upp på vägg och kakel och klinkers.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Need to take out the old tiles from the kitchen wall and put on new tiles. The wall is 340 * 50. Need the work done ASAP.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Renovering av litet badrum Badrummet har i dagsläget endast toalett och handfat. Vill förstora badrummet och lägga till dusch. Det är ett långsmalt badrum på ca 870 x 1600 mm som kan förlängas till 870 x 2800 Eftersom badrummet är väldigt smalt kan det krävas en kreativ lösning för att få till det bra.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Hej! Jag skulle vilja ha hjälp att sätta upp ett nytt badrumsskåp. Mitt nya skåp är inte i samma mått som mitt gamla så man är tvungen att göra nya hål i kaklet.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Vi har lös kakel i köket. Ytan är ungefär 45cm x 300cm. Kakelplattorna är i fint skick, verkar vara fogen som lossnat.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Flyttar, nya stället kräver totalt nytt badrum;Toalett, handfat, skåp, dusch/dörr, golvvärme, spotlight, spegel, eventuellt flytt av golvbrunn. Helst översyn innan beställer.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.