Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att montera golvbrunn i Malmö

 

En golvbrunn är en väldigt vanlig orsak till vattenskador i badrummet. Det krävs dels en godkänd golvbrunn avsedd för antingen montering i träbjälklag eller betong, men även kunskap om hur montering av golvbrunnen skall ske.

Branschregler och instruktioner för montering av golvbrunn finns utgivna av både GVK och BKR. En grundregel för montering av golvbrunn i ett träbjälklag är att det inte får vara någon röreslse mellan själva golvskivan och golvbrunnen. Ofta använder man en monteringsplatta för att säkerställa detta. Det kan alltså löna sig att lägga ut montering av golvbrunn i badrum på ett auktoriserat våtrumsföretag, det är ganska lite pengar i relation till ett "vattenskadesäkert" badrum!

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Vi behöver hjälp med att foga om i vår duschhörna med silikon mellan vägg och golv. Badrummet totalrenoverades år 2016 med kvalitet säkerhetspapper! Firman finns inte längre.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Önskar installera golvvärme i mitt badrum som är mindre än 4 m2. Troligtvis är det ett elektriskt golvvärmesystem som är aktuellt. Planen är att lägga värmeslingan och kakla ovanpå befintligt golv (i syfte att hålla kostnaden nere).

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett badrum i en lägenhet som vi vill totalrenovera. Ytskiktet är skadat då förra ägaren har borrat i väggen på flertalet ställen. Det är ett litet badrum på 140x140 cm men skulle vilja flytta ut en vägg för att göra det större och därmed kunna bygga in ett handfat i det utrymme det blir.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Vill ha hjälp att montera och installera 2 väggskåp, ett spegelskåp och en handdukstork i mitt badrum. Datum 26/11

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Jag vill installera tvättmaskin i min nya lgh. Tidigare ägare har renoverat bort avlopp för detta och jag vill ha hjälp med en alternativ lösning. Jag tror att det skulle funka med att koppla frånslangen till handfatets avlopp men jag behöver få det verifierat av någon mer kunnig än jag själv.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Två badrum behöver rivas och totalrenoveras. Ytorna är 8 och 5 kvm. Kakel och klinkers.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Uppsättning av duschvägg, uppsättning av två nya kommoder, tre badrumsskåp samt ev lagning med vit fog i hål efter att draperistång tagits bort.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.