Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att montera golvbrunn i Malmö

 

En golvbrunn är en väldigt vanlig orsak till vattenskador i badrummet. Det krävs dels en godkänd golvbrunn avsedd för antingen montering i träbjälklag eller betong, men även kunskap om hur montering av golvbrunnen skall ske.

Branschregler och instruktioner för montering av golvbrunn finns utgivna av både GVK och BKR. En grundregel för montering av golvbrunn i ett träbjälklag är att det inte får vara någon röreslse mellan själva golvskivan och golvbrunnen. Ofta använder man en monteringsplatta för att säkerställa detta. Det kan alltså löna sig att lägga ut montering av golvbrunn i badrum på ett auktoriserat våtrumsföretag, det är ganska lite pengar i relation till ett "vattenskadesäkert" badrum!

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Det är en sprucken kakelplatta i badrummet som behöver bytas ut, plattan sitter där väggen möter golvet så det finns en risk att vattnet rinner ut och vidare genom väggen.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Utrivet duschutrymme på ca 1 kvm behöver återställas. Arbetet omfattar bland annat byte/flytt av golvbrunn, återställande av tätskikt och ytskikt i golv och väggar.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Vill byta gjutjärnsbrunn i dusch mot plastbrunn. Vill även byta plastmatta i dusch ca 1x2 m, evt i hela badrummet,då ca 3x3 m. Vill gärna ha samarbete mellan då vvs-are och golvläggare.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  1) Bredda dörröppningen in till badrummet, montera ny bredare dörr (kräver våtrumsbehörighet då en rad väggkakel ska tas bort). Montera ny badrumströskel, rullstolsvänlig. 2) Montera ner duschvägg (en halv, som är väggmonterad) 3) förkorta tvättbänk och montera ner ett vägghängt skåp 4) Ta bort garderober i ett sovrum och del av innerväggen bakom dessa (130 cm lång vägg) och lägga ny tröskel.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Renovering badrum:- Ny brunn och nya utanpåliggande rör - Montering vattenburen handdukstorkare - Montering WC - Montering tvättställ - Montering badkars och blandare - Proppning och avstängning

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Jag vill lägga laminatgolv i köket

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Plattsättare att kolla om vi har fukt i badrummet

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.