Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att montera golvbrunn i Stockholm

 

En golvbrunn är en väldigt vanlig orsak till vattenskador i badrummet. Det krävs dels en godkänd golvbrunn avsedd för antingen montering i träbjälklag eller betong, men även kunskap om hur montering av golvbrunnen skall ske.

Branschregler och instruktioner för montering av golvbrunn finns utgivna av både GVK och BKR. En grundregel för montering av golvbrunn i ett träbjälklag är att det inte får vara någon röreslse mellan själva golvskivan och golvbrunnen. Ofta använder man en monteringsplatta för att säkerställa detta. Det kan alltså löna sig att lägga ut montering av golvbrunn i badrum på ett auktoriserat våtrumsföretag, det är ganska lite pengar i relation till ett "vattenskadesäkert" badrum!

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Jag har en toalett på 130 * 140 cm där jag vill ha hjälp med att lägga klinker. Det ligger klinker där NU, så de måste bort. Det kan jag göra.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hjälp med en sprucken klinker platta i vår delikatess på ICA västermalmsgallerian

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kakling i kök. Underskåp, bänkskiva och väggskåp sitter. Det är en målad putsad vägg där det finns lite gropar efter det gamla köket och det gamla kaklet.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi skulle vilja ha hjälp att sätta upp en badrumsskåp med slät spegel i badrummet samt ta ner den redan befintliga. Ingår även en skåp/vägglampa till den som ska installeras (Enhet + Östanå från IKEA).

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Enklare arbete för plattsättare:flytta badrumskrok (4-krokslist limmad på kakel), sätta upp hylla i dusch (på kakelvägg, gärna limma).

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Badrum:Längd:1,85 m, Bredd:

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi söker ngn som använder sig av tekniken att lägga klinker eller microbetong på en befintlig plastmatta! Vi vill fräscha upp ett badrum utan att göra om det totalt och plastmattan är problemet. Vi vill även slipa trägolv och måla väggar/tak i en 1:a på 29 kvm!

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.