Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att montera golvbrunn i Stockholm

 

En golvbrunn är en väldigt vanlig orsak till vattenskador i badrummet. Det krävs dels en godkänd golvbrunn avsedd för antingen montering i träbjälklag eller betong, men även kunskap om hur montering av golvbrunnen skall ske.

Branschregler och instruktioner för montering av golvbrunn finns utgivna av både GVK och BKR. En grundregel för montering av golvbrunn i ett träbjälklag är att det inte får vara någon röreslse mellan själva golvskivan och golvbrunnen. Ofta använder man en monteringsplatta för att säkerställa detta. Det kan alltså löna sig att lägga ut montering av golvbrunn i badrum på ett auktoriserat våtrumsföretag, det är ganska lite pengar i relation till ett "vattenskadesäkert" badrum!

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Vill göra ett byte av klinkers i min hall. Mått ca 1,55 met x 2,55 meter Mao ta bort befintligt klinkers och sätt in nytt, Vill ha Svart marmor m vita slingor. Klinkers skall vara rektangulära måtten på klinkers är inte så viktiga

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Klinker ska läggas på befintlig klinker (golvvärme finns). Strax under 2,5kvm.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Ska bygga ett soffbord av marmor inspirerade klinkerplattor. Önskar er hjälp med att kapa dessa plattor samt slipa hörnen i 45 grader. Har en "skiss" som visar hur jag tänker mig slutresultatet.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Lägga klinkers i en lokal med två rum totalt ca 40kvm

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Hej! Vi behöver lägga på några kakelplattor här bara. Vi var tvungna att ta bort dem då spolknappen åkte in genom väggen. .

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Montering av vikbar duschdörr i kaklat badrum. Borttagande av befintlig blandare och duschset. Kompletterande rördragning (varmvatten) och montering av ny blandare/duschset på motsatt vägg.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Vi har ett badrum med 8,2 kvm golvyta som i dagsläget har en våtrumsmatta. Vi kommer riva och sätta kakel samt klinker själva men behöver hjälpa med att byta brunn och flytspackla golv, sätta tätskikt samt förbereda väggar och golv så att våran plattsättare kan kan sätta kakel och klinkers. Alltså vi kommer ha ett urrivet badrum där vi behöver hjälp med allt förutom själva platsättningen.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.