Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att montera golvbrunn i Stockholm

 

En golvbrunn är en väldigt vanlig orsak till vattenskador i badrummet. Det krävs dels en godkänd golvbrunn avsedd för antingen montering i träbjälklag eller betong, men även kunskap om hur montering av golvbrunnen skall ske.

Branschregler och instruktioner för montering av golvbrunn finns utgivna av både GVK och BKR. En grundregel för montering av golvbrunn i ett träbjälklag är att det inte får vara någon röreslse mellan själva golvskivan och golvbrunnen. Ofta använder man en monteringsplatta för att säkerställa detta. Det kan alltså löna sig att lägga ut montering av golvbrunn i badrum på ett auktoriserat våtrumsföretag, det är ganska lite pengar i relation till ett "vattenskadesäkert" badrum!

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Hej, vill byta badkar från en bubbelbadkar till en enkel. Vill ha offert på arbetet med byte och koppling av nya badkaret plus passande blandare. Mvh Tina Nafezi

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kakla in ett badkar. Vi har kakel + badkar men behöver hjälp med skiva, inkakling och att ansluta bottenventilen till avloppet.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Jag är inte säker på om jag har valt rätt kategori (badrumsrenovering), men badrummet i min lägenhet verkar ha problem med 1. Ventilationen (det verkar som att under en renovering innan jag köpte lägenheten så har taket sänkts och täppt för ventilationen- byggfel- vilket måste åtgärdas) , 2. Det är ett element i duschen som heller inte bör sitta där från första början, och efter många år av duschande så har detta sjävklart påverkar elementets skick.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Kakla in ett badkar endast

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Nedmonterande och botfoslande av existerande duschkabin (fristående) och montering av duschhörn med blandare och duschset. Eventuellt extraarbete i form av nedmontering och bortforslande av spegelskåp samt montering av nytt skåp. Om detta arbete ska utföras beror på extra kostnader och arbete involverat då det kräver elinstallation (badrummets enda belysning i skåpet samt en kontakt)

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Under vår kommande badrumsrenovering vill vi bygga ett fast badkar, vi tänker oss något i stil med att mura upp en kant mellan två väggar, klä med tätskikt och därefter klä med stenplattor. För att att det ska bli så bra som möjligt letar vi efter någon hantverkare som känner sig bekväm med detta projekt, samt har kunnighet kring eventuella byggregler samt lämpligt materialval (tänker främst på val av tätskiktet), gärna erfarenhet av att bygga kaklade bassänger eller liknande. Därtill kommer den övriga renoveringen av badrummet med byte av blandare, kranar, toalett, handfat, ytskikt, el etc.

  Stockholm
 • Badrumsrenovering

  Projektet är att (1) riva befintligt badrum i lägenhet, (2) sätta upp en vägg i detta utrymme, (3) bygga nytt badrum i det ena rummet, (ca 2,5*3 meter) med kakel golv och väggar, och (4) färdigställa ett litet sovrum (ca 2*3 meter) i det andra rummet, dvs lägga golv + måla väggar.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.